Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Oλα του γάμου δύσκολα

❱❱ Αλαλούμ με τον πατέρα της Μέγκαν για το αν παραστεί στην τελετή της κόρης του μετά το σκάνδαλοΑνω κάτω έχουν γίνει τα βρετανικά ανάκτορα μετά την ξαφνική αλλαγή σχεδίων αλλά και την εναλλαγή διαθέσεων του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος, ντροπιασμένος από το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες, δήλωσε ότι δεν θα δώσει το «παρών» στον πριγκιπικό γάμο, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο μετά ξέχασε και είπε ότι τελικά δεν θα ήθελε να τον χάσει. 

4c3b68ba00000578 5728103 image a 43 1526321122666

Ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε στήσει με παπαράτσο δήθεν αυθόρμητες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στα media και τον έδειχναν να προετοιμάζεται για τον γάμο, πηγαίνοντας σε ράφτη και διαβάζοντας για την κόρη του στο διαδίκτυο, δήλωσε στο TMZ ότι αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Βρετανία, θέλοντας προφανώς να γλιτώσει την κόρη του από περαιτέρω ντροπή. Η επίσημη δικαιολογία του είναι ότι νοσηλεύτηκε με έμφραγμα πριν από έξι μέρες, αλλά μόλις πήρε εξιτήριο για να πάει στον γάμο ένιωσε και πάλι πόνους στο στήθος. Σύμφωνα, πάντως, με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο Τόμας Μαρκλ είχε περάσει την ημέρα του υποτιθέμενου εμφράγματος όχι σε νοσοκομείο, αλλά στο σπίτι του, ενώ δύο ημέρες μετά το περιστατικό εθεάθη να βγαίνει από εστιατόρια fast food με σακούλες φαγητού.

Αλλαγή σχεδίων

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις έχουν προκαλέσει οργανωτικό πονοκέφαλο και στο παλάτι, το οποίο αρκέστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν ενημερώθηκε απευθείας από τον ίδιο τον Τόμας Μαρκλ για την αλλαγή σχεδίων του, αλλά την πληροφορήθηκε μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο TMZ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια «βαθιά προσωπική υπόθεση της Μαρκλ». Εκείνη, από την πλευρά της, λέγεται ότι εκλιπαρεί τον πατέρα της να βρεθεί στο πλευρό της το Σάββατο και ζητάει από τους γύρω της να δείξουν κατανόηση για τη μεγάλη πίεση που του έχει ασκηθεί το τελευταίο διάστημα από τα media.

spl1398688 006 0

Μάλλον η επιμονή της νύφης ευθύνεται για την αλλαγή διάθεσης του πατέρα της, ο οποίος επανήλθε με νέα δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι «σιχαίνεται την ιδέα να χάσει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην Ιστορία και να μη συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία». Πάντως, αν τελικά αλλάξει και πάλι γνώμη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη νύφη θα παραδώσει η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.4c3a310300000578 5728639 amateur baker lara mason spent six weeks creating life size vers a 14 1526331395556

Τούρτα σε φυσικό μέγεθος

Γαμήλια τούρτα με τη μορφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (φωτό) σε πραγματικό μέγεθος έφτιαξε ερασιτέχνισσα ζαχαροπλάστρια στη Βρετανία, εμπνευσμένη από τον επικείμενο πριγκιπικό γάμο. Η Λάρα Μέισον χρειάστηκε έξι εβδομάδες για την ολοκλήρωση της πρωτότυπης τούρτας, που αρκεί για να χορτάσει 500 άτομα.

Για την παρασκευή της τεράστιας βρώσιμης δημιουργίας της, που θα παρουσιαστεί στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τούρτας, χρειάστηκε -μεταξύ άλλων- 300 αβγά, 15 κιλά αλεύρι, 15 κιλά βούτυρο και 15 κιλά ζάχαρη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...