Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Πέτρος Πολυχρονίδης : «Χαίρομαι κι εγώ όταν κερδίζουν οι παίκτες»

❱❱ Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για την τέταρτη (και πιο επιτυχημένη) σεζόν του «Τροχού της Τύχης» στο StarΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Είναι η χρονιά-ρεκόρ των αυτοκινήτων στην εκπομπή» αναφέρει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος ως οικοδεσπότης του «Τροχού της τύχης» δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του που την τέταρτη σεζόν του τηλεπαιχνιδιού πολλοί παίκτες -και κυρίως γυναίκες- έχουν φύγει με το κλειδί στο χέρι.

«Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 10 Μαΐου ακόμα μία υπερτυχερή παίκτρια βγήκε κερδισμένη. Η Δήμητρα Παπαδημητρίου ήρθε από τη Ζαγορά Πηλίου με το ΚΤΕΛ για να δοκιμάσει την τύχη της στον “Τροχό” και επέστρεψε στο σπίτι της με ένα ολοκαίνουργιο αμάξι» αναφέρει στην «Espresso» ο παρουσιαστής και προσθέτει: «Ηταν τρομερό, αν το καλοσκεφτείς. Χαιρέτησε τους δικούς της που την πήγαν στο ΚΤΕΛ και γύρισε με το δικό της αυτοκίνητο. Οχι ότι δεν χαίρομαι και με τις υπόλοιπες νίκες των παικτών, αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις τις χαίρεσαι πιο έντονα».

Ο παρουσιαστής θυμάται, επίσης, την προηγούμενη φορά που ο «Τροχός» δώρισε ακόμη ένα αυτοκίνητο. «Το είχε κερδίσει η μαμά ενός πεντάχρονου πιτσιρικά, που είχε κάνει λίμπα το στούντιο. Δεν έχω χαρεί πιο πολύ. Τον ρωτάω “ξέρεις από αριθμούς;” και μου απαντάει “ξέρω, έχει μέσα το αμάξι”. Και, όντως, είχε μέσα το αμάξι. Ηταν εκπληκτικό! Είναι η χρονιά της γυναίκας φέτος με τα αυτοκίνητα και η χρονιά-ρεκόρ των αυτοκίνητων γενικώς» μας λέει και συμπληρώνει: «Εύχομαι ο αριθμός να μεγαλώσει κι άλλο γιατί η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα».

Αυθορμητισμός

Τον ρωτάμε ποια είναι η σχέση που αναπτύσσει με τους παίκτες σε κάθε γύρισμα. «Και τους τρεις παίκτες τούς γνωρίζω ρεαλιστικά, για μια ολόκληρη ώρα. Δεν θέλω να ξέρω πολλά πράγματα για εκείνους, συνειδητά, για να έχω έναν αυθορμητισμό την ώρα που τους γνωρίζω όταν παίζουν. Δεν διακρίνω κανέναν» τονίζει. «Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που μ’ έχουν συγκινήσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρίτη σεζόν που ένας πατέρας κέρδισε ένα αυτοκίνητο με τον γρίφο “Δίδυμα φεγγάρια”. Ηταν ένας εκπληκτικός παίκτης, που βιαζόταν να ολοκληρώσουμε το γύρισμα γιατί δούλευε. Επρεπε να προλάβει να πάει στη δουλειά του γιατί ήταν νυχτοφύλακας.

Κέρδισε τον γρίφο με πολύ λίγα γράμματα κι αυτό που μου είπε και με συγκίνησε είναι ότι έχει δυο δίδυμες κόρες και τους τραγουδάει αυτό το τραγούδι κάθε βράδυ!» θυμάται ο Πέτρος. Και συμπληρώνει: «Με πολλές περιπτώσεις έχω συγκινηθεί! Κυρίως με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πράγματα και τους λείπουν τα χρήματα και, όπως είναι φυσικό, νιώθω κι εγώ χαρά όταν τα κερδίζουν».

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού μάς μιλά για την dream team της εκπομπής του Star, αναφέροντας πρωτίστως τη συμπαρουσιάστριά του Τζούλια Νόβα, τον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη, την αρχισυντάκτρια Αλεξάνδρα Μπουτσέτου και, φυσικά, τους τεχνικούς. «Νιώθω καλά γιατί είμαι σε αυτό το κανάλι και με στηρίζουν άτομα όπως η Νάταλι Γούντφιλντ και η Κοραλία Γεωργακοπούλου από τη διεύθυνση προγράμματος» προσθέτει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...