Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

O «Καζαντζάκης» στην αγκαλιά της τραγουδίστριας Μαρίζας Ρίζου!

❱❱ Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της τραγουδίστριας Μαρίζας ΡίζουΝέα σελίδα στην προσωπική του ζωή γράφει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Παπαδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις ως Καζαντζάκης στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, ευτυχεί εδώ και λίγο καιρό στο πλευρό της Μαρίζας Ρίζου. 

qw4tΟπως μας μετέφερε άνθρωπος που κινείται στα καλλιτεχνικά παρασκήνια, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβουν από τον στενό κύκλο τους τη σχέση που τους συνδέει. Πρόσφατα, μάλιστα, πήγαν και στο πάρτι γενεθλίων του Κωστή Μαραβέγια, το οποίο οργάνωσε η σύντροφος του τελευταίου Τόνια Σωτηροπούλου, και ήταν μέσα στα… μέλια!

Ο Οδυσσέας και η Μαρίζα γνωρίστηκαν σε φιλικό επίπεδο αρκετό καιρό προτού γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα, έναν χρόνο πριν είχαν συνεργαστεί επί σκηνής για τις ανάγκες της εκδήλωσης της απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public στο θέατρο Παλλάς. Ηταν η εποχή που εκείνος ζούσε ακόμη με τη γυναίκα του, επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Παπαδάκη, ενώ η Μαρίζα βρισκόταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Τίτλοι τέλους

Με το πέρασμα του χρόνου τα δεδομένα στην προσωπική τους ζωή άλλαξαν. Ο Οδυσσέας και η Κατερίνα βίωσαν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους και δεν κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από αυτήν, με συνέπεια να οδηγηθούν στον χωρισμό τον περασμένο Δεκέμβριο. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε γραφτεί και το φινάλε στη σχέση της Μαρίζας με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη έπειτα από έναν χρόνο κοινής πορείας τους.

Τόσο η Μαρίζα Ρίζου όσο και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή. Ομως «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται», όπως λέει και ο σοφός λαός. 4tΜοιραία, λοιπόν, το ρομαντικό μυστικό τους διέρρευσε. Σημειώνεται ότι ο φωτογραφικός φακός τούς είχε εντοπίσει μαζί, στους κόλπους μιας κοινής καλλιτεχνικής συντροφιάς, πριν από λίγους μήνες, αφού είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός εκείνου από τη σύζυγό του.

Ο αθόρυβος χωρισμός απο την Κατερίνα Παπαδάκη

Ηταν 18 Δεκεμβρίου 2017, όταν η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της αποκάλυψε τα «σύννεφα» στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου με την Κατερίνα Παπαδάκη. Το πρώην ζευγάρι, από τα πιο «αθόρυβα» στον καλλιτεχνικό χώρο, πέρασε μια σοβαρή κρίση, που έφερε μοιραία το τέλος του γάμου του. Οι δυο τους βέβαια έχουν κρατήσει φιλικές επαφές και πολιτισμένες σχέσεις, αφού απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα δύο παιδιά τους, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να διαταράξουν την ηρεμία τους.

Μάλιστα, ο Οδυσσέας και η Κατερίνα συνεργάστηκαν κιόλας στο θέατρο μετά τον χωρισμό τους. Συγκεκριμένα, στην παράσταση «Προδοσία», η οποία ανέβηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μικρό Παλλάς, εκείνη ήταν η πρωταγωνίστρια κι εκείνος ο σκηνοθέτης. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι, που ήταν μαζί αρκετά χρόνια, έχει συνεργαστεί και σε κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4», που προβλήθηκε από το Mega. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τον χωρισμό τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...