Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Συμπαθώ αυτόν τον μπάτσο»

❱❱ Ο Διονύσης Λάνης μιλάει για τον βοηθό του Φευγουλέα, τον οποίο υποδύεται στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Τον ήρωα που υποδύομαι ο αστυνόμος Φευγουλέας τον αποκαλεί βλάκα. Εμένα όμως αυτός ο μπάτσος μού είναι πολύ συμπαθής. Γιατί είναι αφελής και αθώος. Τον κατανοώ γιατί κι εγώ κάποιες φορές προτιμώ να είμαι στον κόσμο μου. Σε έναν καλύτερο κόσμο!» λέει στην «Espresso» ο Διονύσης Λάνης, ο ηθοποιός που υποδύεται το δεξί χέρι του αστυνόμου Φευγουλέα και αποτελεί μία από τις θετικές εκπλήξεις των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια ευκαιρία στον νέο ηθοποιό, τον οποίο είχε επιλέξει, μαζί με τη Σοφία Φιλιππίδου, κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την επιθεώρηση «Α-πε-λπι-σί-το».

«Οταν ήμουν στην παράσταση, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η παραγωγή των “Δέκα Μικρών Μήτσων” θα με έπαιρνε τηλέφωνο και θα μου έλεγε να περάσω από οντισιόν για τον ρόλο του αστυνομικού που δεν είναι και τόσο… σπίρτο. Χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτήν τη φοβερή ευκαιρία που μου έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. Και να σκεφτείτε όταν έβλεπα παλιότερα επεισόδια των “Μήτσων” στο YouTube οι σκηνές με τους αστυνομικούς ήταν αυτές που με έκανε να ξεκαρδίζομαι. Πού να ήξερα…».

ep03 feygouleas sk1 02

Ο Διονύσης Λάνης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα με γονείς που ήρθαν στη χώρα μας από την Αλβανία, είχε από μικρός μεγάλη λατρεία στο θέατρο. Πάντα -από τη γ’ δημοτικού μέχρι το Λύκειο- έπαιρνε μέρος στις σχολικές παραστάσεις, ενώ δεν έχανε τις περιοδείες μεγάλων θιάσων στο νησί.

Θεατρική σχολή

«Οταν ήρθε να σπουδάσει ο αδελφός μου στην Αθήνα, τον ακολούθησα για να σπουδάσω στη Θεατρική Σχολή Ιασμος. Δεν έδωσα πανελλαδικές. Ηξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Ξέρω ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα στο θέατρο, αλλά τι να κάνουμε; Θα τα ζήσουμε κι αυτά» τονίζει και ο λόγος του έχει πάθος!
Στη συνέχεια μοιράζεται μαζί μας πώς οι γονείς του και οι φίλοι του είδαν τη συμμετοχή του στη δημοφιλή κωμική σειρά, αλλά και στο θέατρο στο πλευρό του σπουδαίου δημιουργού. «Οταν ήρθαν να με δουν οι γονείς μου από την Κέρκυρα στο θέατρο, συγκινήθηκαν. Ηταν σαν όνειρο! Οι φίλοι μου χαίρονται πάρα πολύ που με βλέπουν σε μια ιστορική σειρά όπως οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι”. Με ρωτάνε πώς είναι ο Λάκης και όλοι οι άλλοι ηθοποιοί στα γυρίσματα. Πραγματικά περνάμε πολύ καλά. Με τον Σταύρο Σβήγκο γελάσαμε πολύ!» αναφέρει και προσθέτει: «Πολλές φορές ο Λάκης και εγώ είμαστε έτοιμοι να γελάσουμε, αλλά κρατάμε τον έλεγχο. Εχουμε υποσχεθεί να μην κόψουμε τη σκηνή. Με το που τελειώνει η σκηνή, όμως, σκάμε στα γέλια». Ολοκληρώνοντας, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρει ότι περιμένει με ανυπομονησία να πάρει κάθε φορά το σενάριο του Λαζόπουλου στα χέρια του, γιατί έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.
«Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν φοβάται να μιλήσει και να πει τη γνώμη του για τα πάντα και ας ξέρει ότι θα τον πολεμήσουν» υποστηρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...