Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τζαμπατζής παρουσιαστής

❱❱ Εχει γίνει τσιμπούρι σε πλούσιους γόνους και επιχειρηματίες για να τρώει, να πίνει και να ταξιδεύει, με αντάλλαγμα την αναγνωρισιμότητά τουΓελάει η Αθήνα με τα καμώματα πασίγνωστου παρουσιαστή, ο οποίος συχνά απασχολεί την επικαιρότητα όχι τόσο για τις επαγγελματικές επιτυχίες του όσο κυρίως για τις προκλητικές δηλώσεις του!

Ο τζαμπατζής celebrity έχει γίνει τσιμπούρι σε επιχειρηματίες και γόνους πλούσιων οικογενειών για να τρώει, να πίνει και να ταξιδεύει χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη, με αντάλλαγμα βεβαίως βεβαίως την αναγνωρισιμότητά του και το δήθεν κύρος που προσδίδει στους πλούσιους και άγνωστους στο ευρύ κοινό και στα media φίλους του.

Ο Ελληνας «Σκρουτζ», με το ύφος του άνετου, χαλαρού και ξερόλα celebrity, έθεσε σε εφαρμογή το τέλειο σχέδιο -τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον-, με μότο του το «όπου βλέπεις μάσα κάτσε κι όπου βλέπεις ξύλο τρέχα»!

Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός φιλοχρήματος και άλλο τόσο τσιγκούνης, χαρακτηριστικά που τον έφεραν πολλές φορές μπροστά σε μεγάλες απογοητεύσεις και προβλήματα. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Αλλωστε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Οι παρέες του είναι μόνο gay, αν κι αυτός δηλώνει straight, προτάσσοντας τις προηγούμενες σχέσεις του με γνωστά θηλυκά της τηλεόρασης, προκειμένου να μη θεωρηθεί και ο ίδιος ομοφυλόφιλος. Τα «κουδούνια» βέβαια του… φορέθηκαν πριν από έναν χρόνο, όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως ήταν ζευγάρι με πολιτικό, με τον οποίο όχι μόνο κυκλοφορούσαν μαζί, αλλά έκαναν κοινές καλοκαιρινές διακοπές! Τον τελευταίο καιρό ο χαραμοφάης παρουσιαστής έχει γίνει στενός κορσές σε γόνο αριστοκρατικής οικογένειας, που συνάπτει σχέσεις μόνο με άντρες. Ο «χρυσός» 50χρονος ανάμεσα στα πολλά λεφτά που ήδη έχει από τους γονείς του, αναμένεται να κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία σε μετρητά και ακίνητα μετά τον θάνατο της γηραιάς θείας του, πασίγνωστης στην κοσμική Αθήνα.

Εύπορος εισοδηματίας

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της σε Ελλάδα και εξωτερικό περιλαμβάνουν ποσά που συνοδεύονται από πολλά μηδενικά κι αυτό ήταν η λεπτομέρεια που έπεισε τον δημοσιογράφο να γίνει ακόμα πιο καλός φίλος με τον εύπορο εισοδηματία! Ετσι βρήκε τον τρόπο να μη χαλάει από τα έτοιμα λεφτά του και παράλληλα να κάνει τη μεγάλη ζωή, αφού μαζί εμφανίζονται σε καλέσματα πρεσβειών και ξένων billionaires που διαμένουν στην Αθήνα.

Πρόσφατα οι δύο φίλοι εθεάθησαν σε πανάκριβο εστιατόριο και παρήγγειλαν κρασιά διάσημου αμπελώνα του εξωτερικού, κόστους άνω των 600 ευρώ έκαστο! Εφαγαν σαν βασιλιάδες μπριζόλες Wagyu Tomahawk των 100 ευρώ, ιταλικές φίνες λιχουδιές, ελληνικό χαβιάρι και φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο μαγαζί με τα γέλια και τις φωναχτές συζητήσεις τους!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...