Κόντρα on camera Παπαγιάννη – Δαλιάνη για το όνομα του γιου τους

❱❱ Δεν έχει τέλος η διαφωνία του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη για το όνομα που θα πάρει ο 8 μηνών γιος τους! Οι δύο ηθοποιοί μετέφεραν πρόσφατα τη… διχόνοιά τους και on camera, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά εντελώς διαφορετικές απόψεις στις δηλώσεις τους.

Η γλυκιά μαμά επανέλαβε πως ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα της και θα βαφτιστεί Νικήτας, με τον σύζυγό της να αντιδρά. «Δεν το συζητάμε αυτό. Εχω στεναχωρηθεί. Πήγε να με βγάλει τρελό. Το είχαμε συζητήσει, όχι αποφασίσει. Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα, σταματήστε» είπε με αποφασιστικότητα στους ρεπόρτερ ο -προσεχώς- πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Ωστόσο, την τελευταία λέξη είχε η σύζυγος και φετινή θεατρική παρτενέρ του, η οποία εμφανίστηκε λίγο αργότερα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ανακοινώνοντας με σιγουριά πως ο μικρός θα πάρει το όνομα του παππού του. «Το όνομα θα είναι Νικήτας, το είπαμε αυτό. Πάλι θα το ξαναλέμε; Ο Μάνος κρατάει μια επιφύλαξη και σας το λέει έτσι για να έχετε μια αγωνία και να έρθετε στη βάφτιση» είπε με χαμόγελο η «σιδηρά» κυρία της οικογένειας Παπαγιάννη! Πριν από έναν μήνα, όταν είχαν ξαναρωτηθεί για το ίδιο θέμα, η Αγγελική Δαλιάνη βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το όνομα «βόμβα» με τον Μ. Παπαγιάννη, σχεδόν έξαλλο, να επιμένει πως τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» με σιγουριά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...