Full in love με την καλλονή Βίβιαν Καραμάνου ο μεγάλος γιος της Μοιραράκη

❱❱ Πριν λίγες μέρες γιόρτασαν τα 25α γενέθλια της κουκλάρας που έχει υπάρξει και «Espresso girl»Ενας μεγάλος έρωτας για τον μεγάλο γιο της Δέσποινας Μοιραράκη! Εδώ και έναν χρόνο ο Γιώργος Μοιραράκης είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή Βίβιαν Καραμάνου, και μάλιστα με τις… ευλογίες της μαμάς του. 

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και την Παρασκευή 18 Μαΐου γιόρτασε τα 25α γενέθλια της όμορφης νεαρής οικογενειακά στο Island στη Βάρκιζα. Τι εννοούμε; Παρόντες στην όμορφη βραδιά ήταν και η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, για να ευχηθούν στην εορτάζουσα, όπως και λίγοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.

«Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη αγάπη μου!» έγραψε ο Γιώργος Μοιραράκης στις φωτογραφίες από τη βραδιά που ανέβασε στο Ιnstagram, «φωνάζοντας» έτσι την αγάπη του για την εντυπωσιακή Βίβιαν! Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του πρωτότοκου γιου της επιχειρηματία γεννήθηκε στην Καλαμάτα από Ελληνοαμερικανούς γονείς και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα τις ΗΠΑ. Σπουδάζει Ψυχολογία στο Πάντειο, κάτι που ήταν το όνειρό της από παιδί, και όπως έχει δηλώσει παλαιότερα στην εφημερίδα μας, ως «Espresso girl», είναι πεισματάρα, αυθόρμητη και λίγο εκδικητική! Με τον Γιώργο γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2017 μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς υπήρξε κεραυνοβόλος! Εκτοτε είναι μαζί και όπως λέγεται η μαμά Δέσποινα Μοιραράκη τής έχει μεγάλη αδυναμία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.