Τα… κανόνια της Μυκόνου

❱❱ Το «κουνελάκι» από την Αυστραλία Λέξι Στίβενς «ετοιμοπόλεμο» στο νησί των ανέμωνΣτη Μύκονο πάλι η Λέξι κι όσοι την είδαν δεν μπόρεσαν… ν’ αρθρώσουν λέξη! 

Η σέξι Λέξι Στίβενς, το πληθωρικό «κουνελακι» από την Αυστραλία, επισκέφτηκε ακόμη μία φορά τη χώρα μας και το αγαπημένο της νησί και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε στο εστιατόριο φημισμένου ξενοδοχείου.

Στη θέα της προκλήθηκε χαμός, καθώς το «θανατηφόρο» μπούστο της -και όχι μόνο- τράβηξε σαν μαγνήτης τα βλέμματα των πελατών. Το μοντέλο απόλαυσε τις δημιουργίες του σεφ, επιλέγοντας αστακομακαρονάδα και για επιδόρπιο παγωτό σοκολάτα με λεμόνι και λάιμ. Επίσης, απόλαυσε και τις βουτιές της στην πισίνα, αλλά και στη θάλασσα, ποστάροντας μάλιστα σέξι στιγμιότυπα, με τις… τορπίλες της έτοιμες να πνίξουν τους λουομένους!

Εξώφυλλα στο «Playboy»

Η Λέξι, με καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία, ζει στην Αυστραλία κι έγινε διάσημη από τα γυμνά εξώφυλλά της στο «Playboy» και τις hot φωτογραφίσεις της σε αντρικά περιοδικά και όχι μόνο, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετρά περισσότερους από 100.000 followers, οι οποίοι αποθεώνουν τα… κανόνια του μπούστου της σε κάθε ανάρτησή της.

Το μοντέλο γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1986, έχει ύψος 1,69 μ., ζυγίζει 54 κιλά και οι αναλογίες του (86-63-91) κάνουν τους άντρες να χάνουν τον… λογαριασμό και τα μυαλά τους! Το καλοκαίρι του 2016 αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή της στο Mykonos Live ΤV ότι είναι παρθένα! Αν, λοιπόν, δύο χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει, εμείς θα της αφιερώσουμε το ρεφρέν της Ελένης Χατζίδου «Ολο και κάποιος θα βρεθεί να σε παρηγορήσει»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...