Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και...

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω αλλάξει νοοτροπία στην τηλεόραση, τα καλάμια πια έχουν παρκάρει»

Με αφορμή την καθημερινή της παρουσία στο Buongiorno του...

Αγοραστή Αρβανίτη για την πίεση και τις “ενοχές” των μαμάδων: «Θήλασα για...

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχτηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» τον Θανάση...

Espresso Doppio – Βαρκούλες και τάνκερ

Το παίζουν εφοπλισταράδες στην ξηρά, αλλά στη θάλασσα είναι...

Πιάνουν τιμόνι οι δέκα πρώτες σοφερίνες στη Σ. Αραβία!

❱❱ Δέκα γυναίκες στη Σαουδική Αραβία έγιναν οι πρώτες στην Ιστορία της χώρας που απέκτησαν άδεια οδήγησης λίγες ημέρες πριν από τις 24 Ιουνίου, όταν θα αρθεί η απαγόρευση που δεν επέτρεπε στις γυναίκες να οδηγούν. Οι τοπικές Αρχές μάλιστα ευελπιστούν ότι ως τότε ο αριθμός των γυναικών που θα αποκτήσουν άδεια οδήγησης θα ξεπεράσει τις 2.000.

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται μετά από πρωτοβουλία του διαδόχου στον θρόνο, πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος θέλει να εκμοντερνίσει τη χώρα του. Η αρχή, σύμφωνα με την «Telegraph», έγινε με τις 10 γυναίκες οι οποίες διέθεταν ήδη δίπλωμα οδήγησης σε χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Βρετανία, η Ελβετία, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ και ο Λίβανος. Οπως ανακοινώθηκε από το Κέντρο Διεθνών Επικοινωνιών, αφού πέρασαν από «πρακτική εξέταση», για την οποία δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, έλαβαν έγκριση να αποκτήσουν έγκυρο δίπλωμα οδήγησης και στη Σαουδική Αραβία.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, καθώς σε λίγες ημέρες θα μπορώ να οδηγώ στο βασίλειό μας» δήλωσε ενθουσιασμένη η Ρέμα Τζαβντάτ, μια από τις 10 γυναίκες, η οποία στο παρελθόν οδήγησε αυτοκίνητο στην Ελβετία και στον Λίβανο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...

Η «Espresso» βγάζει στο φως άγνωστες, ανέκδοτες ιστορίες του Αρναούτογλου με τη μητέρα του

Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς σήμερα αποχαιρετά...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...