«Προπονούσε» μαθητή της στο sex!

❱❱ «Καμπάνα» έξι ετών σε παντρεμένη καθηγήτρια και coach μαζορετώνΑκόμα και όταν ήταν έγκυος, παντρεμένη καθηγήτρια Αγγλικών και προπονήτρια μαζορετών στις ΗΠΑ συνέχισε να κάνει σεξ, και μάλιστα πολλές φορές, με 15χρονο μαθητή! 

Η 28χρονη Κάθριν Ρουθ Χάρπερ, που συνελήφθη πέρυσι τον Απρίλιο και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σχέση με μαθητή της στο καλό προάστιο του Ντάλας, Τρόφι Κλαμπ, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.
Αφού εκτίσει την ποινή της, όπως προβλέπει η απόφαση του δικαστηρίου, θα τεθεί σε δεκαετή επιτήρηση, ενώ το όνομά της θα φιγουράρει διά βίου στη λίστα με όσους έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα. Η καθηγήτρια, που δούλευε στο Γυμνάσιο «John M. Tidwell», αντάλλασσε πολλές γυμνές φωτογραφίες με το αγόρι μέσω κινητού και βρέθηκε στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας έπειτα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο σάιτ της σχολικής διεύθυνσης της περιοχής.

Εβαλε τα κλάματα

Οταν διοικητικό στέλεχος του σχολείου έκανε ερωτήσεις στον μαθητή για τη σχέση του με την καθηγήτρια, αυτός έβαλε τα κλάματα και παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σεξ μαζί της.

Η πρώτη φορά που συνευρέθηκαν ήταν, μάλιστα, στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Αφού πήγε εκεί, κατανάλωσαν και οι δύο αλκοόλ, γδύθηκαν και «το ένα έφερε το άλλο». «Μου είπε να το βάλω μέσα και το έκανα» είπε χαρακτηριστικά το αγόρι στις Αρχές, όπως μεταδίδει το δίκτυο Fox4. Αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2016, ενώ, σύμφωνα με τα τηλεφωνικά αρχεία του αγοριού, εκείνο το διάστημα οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει 76 φορές.
Η καθηγήτρια, που διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν συνελήφθη, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν κυοφορούσε το παιδί του μαθητή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αγνώριστος! Κι όμως παίζει σε πετυχημένη σειρά του ALPHA

Στη φωτογραφία βλέπετε έναν νεαρό με λουκ διακοπών μερικά χρόνια πριν ενώ στη σειρά υποδύεται τον δικηγόρο και έχει εντελώς διαφορετικό στιλ.