Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν Βέντελ πήγαν με τα…γουνάκια τους σε παραλία της Μυκόνου

❱❱ Προσοχή στον ήλιο μην καούν τα κόκκινα… γουνάκια σας! Οι πιο διάσημες κολλητές της εγχώριας showbiz Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν Βέντελ πήγαν σε παραλία της Μυκόνου ντυμένες… ασορτί!

Κόκκινο μαγιό, ψάθινα καπέλα και κόκκινες παντόφλες με γουνάκι, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των followers τους! Οχι, όμως, με θετικό τρόπο… «Το γουνάκι στην άμμο φοβερό!» σχολίασε ειρωνικά ένας, «Γιατί φοράτε αυτό το πράγμα στα πόδια σας;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος, «Τόσο κούκλες και καλοκαιρινές, γιατί φοράτε αυτό το πράγμα στα πόδια σας;» εξέφρασε την απορία του ένας τρίτος.

Δεν έλειψαν, βεβαίως, και τα φιλοζωικά σχόλια: «Θα ήσασταν το ίδιο όμορφες και χωρίς τη γούνα… Δεν χρειάζεται να χάνονται ζώα για να δείχνουμε όμορφοι» σημείωσε ευγενικά follower των δύο κοριτσιών, ενώ ένας άλλος, πιο σκληροπυρηνικός και σίγουρα αγενής, τις αποκάλεσε «αρκούδες»! Ε, όχι και αρκούδες τα κορίτσια. Γατούλες, ναι!

Πάντως, με τούτα και μ’ εκείνα η φωτογραφία με τα γουνάκια της Κόνι και της Ζοζεφίν κόντεψε να φτάσει τα 10.000 likes.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα