Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»: Η Λένα επιστρέφει τη...

Ο κόσμος του Αντρέα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η Αγγελική δούλευε για τον πατέρα του, ενώ η Λένα παραδέχεται στον Χρόνη την αλήθεια γ

«Να μ’αγαπάς»: Ένα λάθος του Άγγελου ταράζει τη Φωτεινή

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι στους εμβρόντητους Καλλιγά, το παρελθόν έρχεται στο φως και στα μάτια του σαστισμένου Ορφέα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Τίνα Μελά: Επιχειρηματίας μού έχει κάνει ανήθικη πρόταση

❱❱ Η τραγουδίστρια Τίνα Μελά αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μιλά για το «καυτό» βιντεοκλίπ της «Γίνε καλοκαίρι»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρωταγωνιστεί στο πιο… καυτό βιντεοκλίπ του καλοκαιριού -για το τραγούδι της «Γίνε καλοκαίρι»- και κάνει ακόμα πιο καυτές αποκαλύψεις στην «Espresso»: «Εχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις και σεξουαλική παρενόχληση» δηλώνει η Τίνα Μελά και μπαίνει σε λεπτομέρειες: «Εχω παρενοχληθεί από επιχειρηματία, αλλά όχι πιεστικά.

Ωστόσο, ένας ισχυρός άντρας από τον χώρο της μουσικής ήταν πολύ πιεστικός και μου δημιούργησε πρόβλημα… Δεν ενέδωσα φυσικά κι αυτό μου έκλεισε πόρτες! Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ τότε, που έκλαιγα και σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Αλλά η αγάπη μου για το τραγούδι ήταν πιο δυνατή και τέτοιες σκέψεις δεν κράτησαν πολύ!» μας λέει.

Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για την εκρηκτική εξωτερική της εμφάνιση κι αν τη βοήθησε στη δουλειά της.

«Και με βοήθησε, αλλά και μου δημιούργησε πρόβλημα! Είναι στερεότυπο, όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα να τη σχολιάζουν πρώτα αρνητικά. Πέραν αυτών όμως, δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα ή ότι κυνήγησα πολύ κάτι στο τραγούδι. Αλλωστε πιστεύω ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει! Δεν γίνεται να αδικηθείς πάρα πολύ» αναφέρει με νόημα.

Το «Γίνε καλοκαίρι», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, εντάσσεται στην πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Το συγκεκριμένο κομμάτι το κυνηγούσα δύο χρόνια. Το 2013 το είχε βγάλει το γυναικείο συγκρότημα 3kiss, που στη συνέχεια διαλύθηκε. Τις εκπροσωπούσε ο παραγωγός Λουκάς Καραγιάννης, ο οποίος εκπροσωπεί κι εμένα. Δική του ιδέα ήταν να διασκευάσουμε το τραγούδι. Είναι σε μουσική Γιάννη Ιερεμία και στίχους Αγγελου Ηλιόπουλου» μας λέει και μας δίνει backstage πληροφορίες από τα γυρίσματα.

«Στο βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησαν οι Βαγγέλης Σερετίδης και Λουκάς Καραγιάννης, συμμετέχουν η Αναστασία Γιουσέφ και η Αναστασία Βοσκανίδου, με την οποία είμαστε πολύ φίλες! Περάσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα. Το μόνο κακό ήταν ότι δεν είχε ήλιο. Είχε συννεφιά και όλη την ημέρα περιμέναμε τον ήλιο προκειμένου να κάνουμε γύρισμα. Τελικά τα γυρίσματα κράτησαν πάνω από οκτώ ώρες, γι’ αυτόν τον λόγο». Στην προσωπική της ζωή η σέξι Τίνα δηλώνει μόνη: «Πρόσφατα χώρισα και τώρα ελεύθερη κι ωραία περιμένω το καλοκαίρι μου. Διακοπές δεν έχω κανονίσει, γιατί είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά έχω και κάποιες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα για να γνωρίσει ο κόσμος το νέο μου τραγούδι»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ:

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...







Μποζουκια Αθηνα