«Μην πείτε το όνομα Παντελής στην εκπομπή»

❱❱ Εξώδικο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή στις «Αποκαλύψεις» λόγω της πανελίστριας Μίνας ΑρναούτηΤην απαγόρευση της αναφοράς του ονόματος του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, καθώς επίσης και στοιχείων από το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή απαίτησε η οικογένεια του τραγουδιστή μέσω εξωδίκου που κοινοποιήθηκε προς το Νέο Κανάλι και την εκπομπή «Αποκαλύψεις» της Νένας Χρονοπούλου 

Αφορμή για την αντίδραση της οικογένειας στάθηκε, όπως όλα δείχνουν, το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Espresso» στις 5 Ιουνίου σχετικά με την ένταξη (τελευταία στιγμή) της Μίνας Αρναούτη στο πάνελ της νέας εκπομπής του καναλιού που παρουσιάζει η Νένα Χρονοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από εκείνη κιόλας την ημέρα η οικογένεια Παντελίδη ήταν σίγουρη ότι στην πρεμιέρα της εκπομπής (Σάββατο 9 Ιουνίου) είτε η παρουσιάστρια είτε κάποιος από τους έμπειρους δημοσιογράφους ή ακόμα και η ίδια η Μίνα Αρναούτη θα έκανε το λάθος να ασχοληθεί εκτεταμένα με το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον λαοφιλή τραγουδιστή το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Προκειμένου να προλάβει οποιαδήποτε αποκάλυψη, στην οποία θα προέβαινε η μία από τις δύο συνεπιβάτισσες της μοιραίας διαδρομής, η οικογένεια Παντελίδη αποφάσισε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Αποκαλύψεις» να της αποστείλει εξώδικο μέσω του δικηγόρου της. Στο νομικό έγγραφο, το οποίο επιδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του καναλιού και όχι στη διεύθυνση όπου εδρεύουν οι εκπομπές του (με αποτέλεσμα να μη φτάσει άμεσα στα χέρια των υπευθύνων), η οικογένεια απαγόρευε τη χρήση του ονόματος του Παντελή Παντελίδη, οποιαδήποτε αναφορά στο δυστύχημα, ακόμη και τη μετάδοση κάποιου τραγουδιού του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ευαίσθητη

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε από τον τρόπο με τον οποίο η Νένα Χρονοπούλου δικαιολόγησε στο τηλεοπτικό κοινό την ένταξη της Μίνας Αρναούτη, δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια είναι γνωστή για την ευαίσθητη πλευρά της κι έτσι απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στον Παντελή Παντελίδη, αν και δεν γνώριζε το παραμικρό για το εξώδικο. Τα μοναδικά που ρώτησε τη Μίνα Αρναούτη σχετίζονταν με την υγεία της, τις δύσκολες ώρες που βίωσε επί τρεις μήνες στην Εντατική του νοσοκομείου, τα 13 χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί ως σήμερα και γενικότερα πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε άθελά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αγνώριστος! Κι όμως παίζει σε πετυχημένη σειρά του ALPHA

Στη φωτογραφία βλέπετε έναν νεαρό με λουκ διακοπών μερικά χρόνια πριν ενώ στη σειρά υποδύεται τον δικηγόρο και έχει εντελώς διαφορετικό στιλ.

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...