Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ραντεβού (στο εδώλιο) τα Χριστούγεννα για το «σουσάδικο της κόκας»

❱❱ Παραμονές Χριστουγέννων θα βρεθούν τελικά στο εδώλιο οι 27 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ηχηρά ονόματα της showbiz, για την πολύκροτη υπόθεση του κυκλώματος που με έδρα το γνωστό εστιατόριο Lili Shu στο Κολωνάκι εφοδίαζε με κοκαΐνη τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Η εμπλεκόμενη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η πρώην «Miss Porsche» Νταίζη Μανιατοπούλου και άλλοι διάσημοι γόνοι επιχειρηματικών οικογενειών θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές μακριά από τις δικαστικές αίθουσες αλλά με την αγωνία τους να παρατείνεται έως τον προσεχή Δεκέμβριο, οπότε οι δικαστές θα κρίνουν την ποινική μεταχείρισή τους. Συγκεκριμένα, έπειτα από δύο διακοπές και σειρά κωλυμάτων που προέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη χθεσινή συνεδρίασή της αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 12 Δεκεμβρίου 2018.

Οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές στο «σουσάδικο της κόκας» δεν εμφανίστηκαν ούτε χθες στο δικαστήριο, ενώ απών για ακόμη μία φορά ήταν και ο κατηγορούμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος Σταύρος Περουκίδης, ο οποίος εκπροσωπείται στο δικαστήριο από τον συνήγορό του, αν και παραμένει καταζητούμενος. Σύμφωνα με το βαρύτατο κατηγορητήριο που αφορά παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ο Περουκίδης και τα «πρωτοπαλίκαρά» του είχαν στήσει το βασίλειο της άσπρης σκόνης στο πολυσύχναστο εστιατόριο, «σπρώχνοντας» την πανάκριβη πραμάτεια τους στους επώνυμους πελάτες τους.

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στο κλητήριο θέσπισμα, φρόντιζαν να καλύπτουν τα ίχνη τους πίσω από ευφάνταστες κωδικές ονομασίες, ενώ έπαιρναν μέτρα προστασίας στα επίμαχα ραντεβού με τους αγοραστές. Πάντως, η κοσμική πελατεία της κόκας στις περισσότερες περιπτώσεις φέρεται ότι έχει δηλώσει άγνοια για τα παράνομα αλισβερίσια, ενώ και αρκετοί κατηγορούμενοι αρνούνται τα αδικήματα που τους αποδίδονται.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα