Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

H Λίντσεϊ Λόχαν άνοιξε beach bar εκεί που την έδειρε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

❱❱ Μία σχέση έκλεισε, ένα beach bar άνοιξε η Λίντσεϊ Λόχαν! Η χολιγουντιανή ηθοποιός και επιχειρηματίας δήλωσε στους «New York Times» πως έφτιαξε το μαγαζί της στο νησί των ανέμων γιατί εκεί της επιτέθηκε ο πρώην αρραβωνιαστικός της:

«Συνέβη εδώ, στη Μύκονο, σ’ αυτήν την παραλία» είπε η 31χρονη ηθοποιός και συνέχισε: «Αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και ήθελα να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να τα ξαναφτιάξω από την αρχή, όταν είμαι έτοιμη. Για τον λόγο αυτόν είμαι εδώ σήμερα, διότι σε αυτή την παραλία με χτύπησαν. Ξέρεις γιατί; Αν μπορώ να κάνω κάτι, θα πάρω αυτήν την παραλία. Θα είναι η παραλία μου».

Συμβαίνουν κι αυτά. Η ηθοποιός το καλοκαίρι του 2016 κατηγόρησε τον τότε αρραβωνιαστικό της Ιγκόρ Ταραμπασόφ ότι της επιτέθηκε και τη χτύπησε, και πως έπειτα από αυτό το περιστατικό φοβόταν για τη ζωή της. Ο Ταραμπασόφ αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.
Ωστόσο, ερασιτεχνικά βίντεο που έδειχναν το ζευγάρι να καβγαδίζει έντονα στην παραλία με… εκτοξεύσεις κινητών, τραβήγματα ρούχων και τα συναφή έκαναν για καιρό τον γύρο του διαδικτύου. Παρ’ όλα αυτά, η Λόχαν δεν θέλει να ξεχάσει το ατυχές περιστατικό. Αντιθέτως, άνοιξε και beach bar για να το θυμάται και να πίνει κοκτέιλ… στην υγειά του! Λέμε τώρα…

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα