Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

«Μαγείρισσα» η Δέσποινα Βανδή!

❱❱ Παρούσα στο νέο «X-Factor» του Epsilon και σε παραγωγή αλά Γκουίνεθ ΠάλτροουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

H τηλεόραση «φλέρταρε» από παλιά με τη Δέσποινα Βανδή. Κατά καιρούς την έχουμε δει στους δέκτες μας σε ρόλο ηθοποιού και παρουσιάστριας, αλλά και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show. Τη νέα χειμερινή σεζόν η τραγουδίστρια θα ξεπεράσει τον εαυτό της «χτυπώντας» εις διπλούν στη μικρή οθόνη του Epsilon.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από το μικρόφωνο της παρουσίασης του νέου «X-Factor», θα κρατήσει και… κουτάλα, πρωταγωνιστώντας αλά Γκουίνεθ Πάλτροου σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που συνδυάζει τα ταξίδια με τις συνταγές μαγειρικής.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Υστερα από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι λόγω της θεατρικής περιοδείας της με το «Mamma Mia!!» η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί στις τηλεοπτικές επάλξεις στις αρχές του φθινοπώρου, καθώς έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη να είναι η παρουσιάστρια του νέου κύκλου του «X-Factor», παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σάκη Ρουβά. Με την έλευση του 2019 η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει ακόμα μία φιλόδοξη παραγωγή Πρόκειται για μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, με τη Δέσποινα να ταξιδεύει σε πολλά σημεία της πατρίδας μας για να μαγειρέψει τοπικές συνταγές!

Θα πιάσει την κουτάλα

Με απλά λόγια, η σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής θα αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και θα πιάσει την κουτάλα δημιουργώντας μέσα στην κουζίνα. Η αλήθεια είναι πως αυτό το είδος εκπομπής θεωρείται μοδάτο διεθνώς και είναι αρκετοί οι celebrities που το έχουν δοκιμάσει. Η παραγωγή στην οποία θα δούμε τη Βανδή στηρίζεται στο «Spain… on the road again», που παρουσίασαν το 2008 η σταρ του Χόλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σεφ Μάρι Μπατάλι, αναδεικνύοντας τα μυστικά και την κουλτούρα της ισπανικής κουζίνας. Μετά τη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό που έμαθε να φτιάχνει παέγια, η Δέσποινα θα προσπαθήσει με τη σειρά της να αναδείξει τα μυστικά και την κουλτούρα της ελληνικής γαστρονομίας. Αλλωστε, όσοι γνωρίζουν την τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή διατροφή. Μένει τώρα να μάθουμε ποιος θα είναι ο Ελληνας σεφ που θα την ακολουθήσει στα γευστικά ταξίδια της στην Ελλάδα.

Για την ιστορία, το 1999 η δημοφιλής τραγουδίστρια ενέδωσε στην πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα κάνοντας ένα guest ως ηθοποιός στο σίριαλ «Δυο ξένοι». Το 2013 και το 2014 έκανε τη μεγάλη ανατροπή παρουσιάζοντας στην ΕΡΤ σε συνεργασία με το MAD τους δύο εθνικούς τελικούς για τη Eurovision παρέα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Τη σεζόν 2014-2015 πολιορκήθηκε από τον ΑΝΤ1 κι έγινε μέλος της κριτικής επιτροπής στο «The Voice of Greece». Το 2016 μέσα από την οθόνη του Alpha την είδαμε να κρατά το τιμόνι της παρουσίασης του 6oυ MadWalk. Την ίδια χρονιά έκανε αίσθηση και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου ταλέντων «Rising star», πάλι στον ANT1.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...