Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση από κανέναν»

❱❱ Λιτό μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα μέσω της «Espresso» με αφορμή την παραφιλολογία για το μέλλον του στον ΑΝΤ1Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1; Ενα μυστήριο πλανάται μετά τη συνέντευξη Τύπου του διευθυντή προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη. Στην παρουσίαση των ψυχαγωγικών εκπομπών και των σειρών του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα του δημοσιογράφου ή σε κάποια μεταξύ τους συνάντηση για τη δημιουργία ενός καινούργιου project.

H σιγή ιχθύος από την πλευρά του ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει μια παραφιλολογία γύρω από τις σχέσεις των δύο πλευρών και τα σενάρια φυγής του παρουσιαστή για άλλα κανάλια δίνουν και παίρνουν. Ποια είναι όμως η αλήθεια; «Δεν έχω δεχτεί πρόταση από κανέναν». Με αυτό το λιτό μήνυμα μας απάντησε από τα Κουφονήσια, όπου βρίσκεται για τις διακοπές του ο Γιώργος Λιάγκας.

f2 pofantis

Εύλογη η απορία μας, τη στιγμή που τα δημοσιεύματα στον έντυπο Τύπο τον θέλουν να είναι ο διακαής πόθος της νέας διοίκησης του Epsilon, ενώ τα sites προχωρούν ακόμη ένα βήμα και γράφουν για αποδέσμευση του δημοφιλούς παρουσιαστή από το κανάλι του Αμαρουσίου.
Εκείνος, πάντα ευγενής, μας ξεκαθάρισε εμμέσως πλην σαφώς ότι το κανάλι του παραμένει ο ΑΝΤ1, με τον οποίο τον δεσμεύει ένα συμβόλαιο και, όπως φαίνεται, θα το τιμήσει. Βεβαίως, μια δυσαρέσκεια δεν μπορεί να μην υπάρχει, καθώς τον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας του με το κανάλι του, ο παρουσιαστής παρουσίασε για λίγους μήνες το μεταμεσονύχτιο talk show «Late night», το οποίο κόπηκε, και στη συνέχεια βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars».

Ακραία άποψη

Πάντως, είναι απορίας άξιον γιατί το «Late night» δεν συνεχίστηκε, αφού η τηλεθέασή του άγγιζε το 20%, τη στιγμή που άλλα προγράμματα του σταθμού έκαναν χαμηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Κάποιοι έγραψαν ότι η εκπομπή δεν ταίριαζε με την αισθητική του καναλιού. Προφανώς είναι μια ακραία άποψη, αφού από το ίδιο κανάλι είδαμε το reality ερωτικών σχέσεων «The game of love».

Αξιον απορίας είναι επίσης ότι από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αξιοποιήθηκε μόνο η Νικολέττα Ράλλη, ενώ όλο το υπόλοιπο πάνελ, παρότι είχε συμβόλαιο με το κανάλι (όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος), δεν βρήκε κάποια θέση στις εκπομπές του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 έχει ρήτρες για όποια από τις δύο πλευρές επιχειρήσει να το σπάσει. Οποιος φύγει πρώτος θα… πληρώσει και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν υπάρξει επιθυμία «διαζυγίου» και από τις δύο πλευρές. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Οπως αναφέρουν πηγές από το κανάλι, ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νέο φορμάτ για τον δημοσιογράφο. Ωστόσο εκείνος παραμένει εκεί που έχει βάλει την τζίφρα του!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...