Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Full in love οΤσαβλίρης και η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί

❱❱ Η μελαχρινή Κρητικιά καλλονή, που μοιάζει με τη χολιγουντιανή star, ζει τον έρωτά της στο πλευρό του εφοπλιστή ΤσαβλίρηΕρωτευμένοι στη Μύκονο ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης και η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή εξόρμησή του στα κοσμικά Ματογιάννια. 

Πιασμένοι χέρι χέρι ο γνωστός εφοπλιστής και το διεθνούς φήμης μοντέλο απόλαυσαν τη βόλτα τους, αδιαφορώντας για τα φλας. Ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη των ρυμουλκών και των ναυαγοσωστικών πλοίων θεωρείται περιζήτητος γαμπρός της high society τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται να μην έχει μάτια για άλλη πέρα από τη μελαχρινή καλλονή από την Κρήτη, η οποία του έκλεψε την καρδιά.

Το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό μέσα από τις σελίδες της «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Αλέξανδρος εμφανίστηκε στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου μπροστά στο Ηρώδειο για να καμαρώσει τη σύντροφό του στην πασαρέλα. Εκτοτε ο ίδιος και η «Ελληνίδα Τζολί», όπως αποκαλούν συχνά τα media την Αγγελίνα λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, δεν κρύβονται από τους παπαράτσι. Απόδειξη, η βόλτα τους στη Μύκονο, όπου πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Στα Ματογιάννια εντοπίσαμε ακόμη ένα ερωτευμένο ζευγάρι: τη Σίσσυ Φειδά με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο. Ευδιάθετοι και μαυρισμένοι η interion designer και ο επιχειρηματίας έκαναν τα ψώνια τους σε μπουτίκ του νησιού, ενώ κάποια στιγμή συνάντησαν στον δρόμο τους τον σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο, με τον οποίο είχαν μια σύντομη συνομιλία.

Celebrities πάνε κι έρχονται και στις κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων. Πρώτη και καλύτερη η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία κάνει καθημερινά τις βουτιές της στο Καλό Λιβάδι, όπου βρίσκεται και το μαγαζί της.

Ο φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από τη θάλασσα μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Παναγιώτη Σπέντζο. Σε διαφορετική πλαζ εθεάθη μόνος του ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος άνοιξε φέτος εστιατόριο στη Μύκονο και θα περάσει εκεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.






Μποζουκια Αθηνα