Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Σοκ για τον Νότη

❱❱ Η είδηση που πάγωσε τον δημοφιλή τραγουδιστήΑπό τον
Νίκο Νικόλιζα

Συγκλονισμένος είναι ο Νότης Σφακιανάκης από την απώλεια της δασκάλας του… Δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια του τραγουδιστή, όταν άκουσε την είδηση θανάτου της γυναίκας που τον έμαθε να τραγουδάει, της θρυλικής τραγουδίστριας των νησιώτικων τραγουδιών Αννας Σαρρή Καραμπεσίνη.

Η 95χρονη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Κω. Η καρδιά της την πρόδωσε λίγες εβδομάδες πριν εκδοθεί η βιογραφία της από τον καθηγητή και φίλο της Γιάννη Κουτρουμάνη.

Ηταν το 2000 όταν ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να εντάξει τη φωνή της Αννας Καραμπεσίνη στο τραγούδι «Η πιο γλυκιά πατρίδα», που οι στίχοι αναφέρουν το όνομά της και ο δίσκος («Πολύχρωμα και έντονα») έγινε πολλαπλά πλατινένιος. «Από μικρός αφέθηκα / στου τραγουδιού τη δίνη / πρώτη φωνή αγίασμα / Αννα Καραμπεσίνη» λέει το ρεφρέν, με τη συνοδεία της φωνής της.

«Με τη φωνή της μεγάλωσα»

Ο Νότης έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δασκάλα του και σπουδαία ερμηνεύτρια: «Οποιος πει ότι δεν εκτιμάει ή δεν ξέρει την Αννα Σαρρή Καραμπεσίνη είναι άρρωστος. Η Αννα Καραμπεσίνη είναι ολόκληρη η ιστορία του παραδοσιακού τραγουδιού. Τα σπίτια μας είναι απέναντι. Με τη φωνή της μεγάλωσα. Αυτά ήταν τα πρώτα μου ακούσματα. Η φωνή της με συνοδεύει πάντα» είχε πει πριν από μερικά χρόνια σε ένα αφιέρωμα που του έκανε η Ελλη Στάη για τη ζωή του. Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα η θρυλική νησιώτισσα είχε πει για εκείνον:«Ο Νότης είναι εκτός από συμπατριώτης μου και γείτονας. Η αδερφή του καθημερινά είναι στο σπίτι μου. Οταν άρχισε να τραγουδάει στα τοπικά κέντρα της Κω, η φωνή του ξεχώριζε. Ηταν ένα άλλο μέταλλο. Μια άλλη, μοναδική φωνή που θα μείνει για πάντα. Και ο Νότης αναδείχτηκε πολύ γρήγορα. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Χαίρεται η ψυχή μου που η Κως έχει βγάλει έναν τέτοιο τραγουδιστή. Με τίμησε ο Νότης να με βάλει σε τραγούδι του και να γίνει ύμνος για εμάς εδώ στην Κω».

Παρά την τεράστια καριέρα της, η Αννα Σαρρή Καραμπεσίνη, που τους τελευταίους μήνες ζούσε στο σπίτι του φίλου και βιογράφου της Γιάννη Κουτρουμάνη, στην Εύβοια, έφυγε φτωχή, όπως έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της, στο χωριό Αντιμάχεια της Κω, παρότι τα τραγούδια της έχουν ταξιδέψει σε όλη τη Γη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου, στη γενέτειρά της, και θα ταφεί στο νεκροταφείο της Αντιμάχειας, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιστών!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».