Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Κάνουν «ντου» στη «Μουρμούρα»

❱❱ Το δημοφιλές σίριαλ επιστρέφει στις 3 Οκτωβρίου (για έκτη χρονιά) με καινούργια πρόσωπα δίπλα στα παλιά ζευγάριαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οταν έχεις συνηθίσει τη «Μουρμούρα», μπορείς να την αφήσεις; Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 21.00 η αγαπημένη σειρά του Alpha… χτυπά για έκτη χρονιά!

To δημοφιλές σίριαλ, το οποίο έγινε μια γλυκιά συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00, με παλιές αλλά και καινούργιες αγάπες! Το πιο «παλιό» ζευγάρι της παρέας έχει να ζήσει πολλά και αυτή τη σεζόν…

Ο αξιαγάπητος Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) θα περάσει διάφορα από την… Τρελοβουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου). Πόσο μάλλον τώρα που δεν θα είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά!

Συνεταιράκια

Η Βούλα αποφασίζει τώρα που πήρε το απολυτήριο λυκείου να μην περιοριστεί στα άχαρα καθήκοντα της συζύγου του προέδρου μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά να μπει στον κόσμο των… επιχειρήσεων. Και ποιος είναι καλύτερος συνέταιρος από τον Μηνά; Το ότι αρχικά θα το κάνει εν αγνοία του είναι… απλώς μια λεπτομέρεια. Φέτος μαζί τους θα δούμε και άλλα πρόσωπα της οικογένειας. Τον μεγάλο αδελφό της Βούλας, τον Μανώλη (Γιώργος Κωνσταντίνου), αλλά και την πρώην αρραβωνιαστικιά τού Μηνά, τη Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη).

Μεγάλες ανατροπές, όμως, μας επιφυλάσσει και ο συμπαθής Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Η καινούργια σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Είναι διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός βίος με τη Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) τελείωσε. Δίπλα του, και ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), η μάνα-βράχος που δεν θα αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα ούτε και χωρίς μουρμούρα.

Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτήν τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα». Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Λέτε να βάλει και βέρα στο δεξί;

Οι απολαυστικοί καρντάσηδες Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Αννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου), που τους γνωρίσαμε πέρυσι και τους αγαπήσαμε, θα εξακολουθήσουν να μας κρατούν συντροφιά από τη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους και ο Γιωργάκης (Μιχάλης Προσπαθόπουλος), φίλος και συμμαθητής της Σοφίας, που γίνεται συχνά ο καταλύτης ανάμεσα σε κόρη και μπαμπά.

Από την παρέα δεν θα λείψει και η κυρία Σοφία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μαμά του Μπάμπη, η οποία φέτος θα αποποιηθεί την ταμπέλα της θλιμμένης χήρας και θα μας συστήσει το νέο αμόρε της.

Ο Αγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου), τα νεαρούδια της παρέας που μας κέρδισαν με τη φρεσκάδα τους, θα μας συντροφεύσουν και στο φετινό ταξίδι. Τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ταιριαστοί μεταξύ τους, θα βρεθούν σε καινούργια μονοπάτια, με τον Αγγελο να αναλαμβάνει τη νέα επαγγελματική θέση του και τη Βέλη να αναθεωρεί τη δική της στάση ζωής…

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...