Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πέταξαν έξω από τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς την πρώην σύζυγο του σεΐχη διοργανωτή!

❱❱ Εδιωξαν κακήν κακώς την Αφροδίτη Μπάρμπα από τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, όπου διοργανωτής ήταν ο σεΐχης πρώην σύζυγός της • Αγώνας για τη διατροφή της κόρης τηςΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Απροσδόκητη «υποδοχή» επιφύλαξαν στην εστεμμένη με τον τίτλο Miss PlayboyTV στα Playmate 2011 Αφροδίτη Μπάρμπα οι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι είχαν μπροστά τους την πρώην σύζυγο του κροίσου σεΐχη από το Μπαχρέιν που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των Καλλιστείων Σταρ Ελλάς, όχι μόνο της απαγόρευσαν να τα παρακολουθήσει από κοντά, αλλά την… πέταξαν έξω κακήν κακώς!

Υστερα από αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία της, η καλλονή, που είναι μητέρα της 4χρονης Κατερίνας – Τζάσμιν από τον γάμο της με τον πάμπλουτο σεΐχη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λονδίνο, καταγγέλλει για ανάρμοστη συμπεριφορά εκείνους που δεν της επέτρεψαν την είσοδο. Οπως υποστηρίζει στην «Espresso», το πρόβλημα προκλήθηκε από τη στιγμή που ανέφερε το όνομά της στην είσοδο του χώρου της διοργάνωσης.

mg 7687

«Μόλις άκουσαν το όνομά μου, έκαναν λες και διαπέρασε τα σώματά τους ηλεκτρικό ρεύμα! Κοίταζαν νευρικά ο ένας τον άλλον και μου είπαν να περιμένω. Η υπόλοιπη παρέα πέρασε στον χώρο χωρίς κανένα πρόβλημα» αναφέρει η μελαχρινή καλλονή και προσθέτει: «Εκείνη την ώρα στην είσοδο, πέρα από τα άτομα της ασφάλειας, ήταν και πρόσωπα που γνώριζα από την περίοδο που ήμουν μαζί με τον πρώην σύζυγό μου. Κατάλαβα πως κάτι περίεργο συμβαίνει, αλλά δεν περίμενα ποτέ αυτήν την εξέλιξη, αφού στόχος μου ως άτομο της μόδας ήταν να παρακολουθήσω τον διαγωνισμό και τίποτε άλλο. Δεν γνώριζα αν ήταν μέσα ο πρώην σύζυγός μου ή όχι, αλλά και δεν με ενδιέφερε. Αν ήταν, πάντως, είναι λογικό, αφού, όπως έχει γραφτεί σε δημοσιεύματα, για τα επόμενα δύο χρόνια εκείνος είναι ο αντιπρόσωπος του θεσμού για την Ελλάδα».

Ειρωνικό βλέμμα

Οση ώρα η Αφροδίτη Μπάρμπα περίμενε να της επιτραπεί η είσοδος, τα άτομα της ασφάλειας ενημέρωναν τους διοργανωτές για την παρουσία της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ειρωνικό βλέμμα εκείνου που με πλησίασε και, μετά από εντολή που είχε πάρει, μου είπε με σχεδόν απειλητικό τρόπο να φύγω. Χωρίς καμία εξήγηση με έδιωξαν, λες και είμαι κανένα σκουπίδι! Φυσικά, δεν έφταιγαν σε τίποτα οι άνθρωποι αυτοί, αφού εκτελούσαν εντολές. Το θέμα είναι ποιος βρίσκεται πίσω από την απαγόρευση αυτή… Χωρίς να πω το παραμικρό ή να κάνω φασαρία, ειδοποίησα τηλεφωνικά την παρέα μου που είχε ήδη περάσει στον χώρο ότι φεύγω».

fvto2

Το άκομψο σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν και τη στιγμή που η Αφροδίτη Μπάρμπα πήγε να πάρει από το πάρκινγκ το αυτοκίνητό της.

19657383 519686015089936 8013443818242998564 n

«Λυπάμαι, γιατί στο πάρκινγκ βρήκε τον μπελά του ακόμα και ο παρκαδόρος, ο οποίος όσο τους έλεγε πως δεν έχουν καμία δουλειά εκεί (αφού ήταν ένα ξέχωρο κομμάτι από τη διοργάνωση) τόσο εκείνοι φώναζαν. Για πάνω από 40 λεπτά κάτω από τη βροχή παρακολουθούσα αποσβολωμένη δύο άτομα να μας φωνάζουν, λες και είχαμε κάνει κανένα έγκλημα. Αν μπορούσα να εξαφανιστώ σε δευτερόλεπτα, για εκείνους θα ήταν ό,τι καλύτερο. Εκεί που τρόμαξα ήταν όταν ήρθε ένας τρίτος και με τράβηξε με δύναμη από το χέρι με μια άγαρμπη κίνηση λέγοντάς μου “Πάρε το αυτοκίνητό σου και φύγε”! Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση κι έτσι σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένη. Οδηγούσα και έκλαιγα από την προσβολή που είχα υποστεί» περιγράφει.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ

Αυτό που ενδιαφέρει τώρα την Αφροδίτη Μπάρμπα είναι να ξεχάσει το σκηνικό και να μεριμνήσει μαζί με τη δικηγόρο της, τη γνωστή ποινικολόγο Κατερίνα Μαυροειδή, ώστε να προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την αναγκαία διατροφή που έπρεπε να καλύπτει εδώ και καιρό ο πατέρας της κόρης της.

mg 7671

«Αυτό που διαπίστωσα μόλις με επισκέφτηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα για να αναλάβω τις υποθέσεις της είναι πρωτίστως η αγωνία και η ανασφάλεια που νιώθει για την πορεία της μικρής. Εχοντας ως γνώμονα μέχρι πρόσφατα την καλή επικοινωνία που πρέπει να έχει η 4χρονη με τον πατέρα της, δεν είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο, πιστεύοντας πως ο ίδιος θα μεριμνούσε συναινετικά για τις ανάγκες και τη διατροφή του παιδιού τους» αναφέρει η ποινικολόγος.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...