Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Ο νταλικέρης του Τζόκερ «πάρκαρε» στην «Espresso»

❱❱ Ο ηθοποιός Ιωσήφ Ιωσηφίδης, «νταλικέρης» της διαφήμισης του Τζόκερ, μιλάει στην «Espresso»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο «νταλικέρης» της διαφήμισης του ΟΠΑΠ, που φτάνει στην έπαυλή του με το βαρέων βαρών όχημα ακούγοντας το σουξέ «Αχ, αχ, αχ η καρδιά μου παίζει Μπαχ», είναι ο «σκηνοθέτης» της θρυλικής σειράς «Στο παρά πέντε»!

Στην πραγματικότητα, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης δεν είναι ούτε από τζάκι ούτε από Τζόκερ, όπως αναφέρεται στο σποτ που γνωρίζει επιτυχία, ενώ μέχρι τα 35 του δεν οδηγούσε καν, πόσο μάλλον νταλίκα. Παρ’ όλα αυτά έχει κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό με όχημα αυτής της κατηγορίας, καθώς ο κολλητός του είναι νταλικέρης!

«Για το διαφημιστικό του Τζόκερ πέρασα από κάστινγκ και επιλέχθηκα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μέχρι τα 35 μου δεν είχα δίπλωμα και δεν οδηγούσα. Κι από τα 35 μου μέχρι τώρα που είμαι 40, έχω οδηγήσει για τις ανάγκες διαφημιστικών από θεριζοαλωνιστική μηχανή μέχρι νταλίκα! Ο κολλητός μου, που είναι νταλικέρης στο επάγγελμα, με πειράζει γι’ αυτόν τον λόγο, τώρα πια» λέει ο Ιωσήφ στην «Espresso» και προσθέτει για το διαφημιστικό που έχει κάνει μεγάλο ντόρο: «Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, γιατί έχει γίνει πολλή δουλειά και από τον σκηνοθέτη και από τον σεναριογράφο. Και η νταλίκα είναι εξαιρετική! (γέλια) Μπράβο στον άνθρωπο που την έχει».

esr 0910 017 cmyk

Η πορεία του σε θέατρο και TV

Ο ηθοποιός, με αξιόλογη πορεία στο θέατρο και χαρακτηριστικούς ρόλους στην τηλεόραση, μας μιλάει και για τη ζωή του: «Κατάγομαι από τη Νάουσα και ήθελα να γίνω ηθοποιός από παιδάκι. Κι αυτό γιατί ο πατέρας μου ασχολιόταν με το ερασιτεχνικό θέατρο. Η πρώτη φορά που ανέβηκα στο σανίδι ήταν με τη θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Νάουσας στο έργο “Το όνειρο του σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά. Οταν λοιπόν ανέβηκα στη σκηνή, έγινε κάτι μαγικό» θυμάται και συνεχίζει: «Εχω σπουδάσει Φιλολογία στο Καποδιστριακό και παράλληλα τελείωσα και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μόλις βγήκα από τη σχολή, το 2003, έπαιξα στον “Αμλετ” του Κακογιάννη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη μου παράσταση και ήμουν “κοντάρι”. Το 2004 έπαιξα στη Λυσιστράτη του Κώστα Τσιάνου με τη Λυδία Κονιόρδου. Ωστόσο, σημείο-σταθμός για μένα ήταν το 2011, που μαζί με τη Σοφία Καραγιάννη, που είναι σύζυγός μου, και την Ειρήνη Μουρελάτου κάναμε το “Ψυχολογία Συριανού συζύγου” του Ροΐδη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Και έπειτα, πάλι με τη Σοφία, το “Μάρτυς μου ο Θεός” στο Vault, έναν μονόλογο του Μάκη Τσίτα, που έχει πάρει βραβείο Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας».

17 f5 dsc09017

Στην τηλεόραση μπήκε λίγο μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή. «Πήγα σε ένα γραφείο κομπάρσων, χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται στην τηλεόραση. Ετσι έπαιξα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Σαββατογεννημένες” με την Ελένη Ράντου. Προφανώς τους έκανα, τους άρεσα γιατί μετά το γύρισμα με πλησίασαν η παραγωγός και η σκηνοθέτις της σειράς -Ελένη Αργυρού και Πηνελόπη Κροντηροπούλου αντίστοιχα- και με τις ευλογίες της Ελένης Ράντου, ενώ δεν υπήρχε ρόλος, δημιούργησαν για μένα κι έκανα 11 επεισόδια. Στη συνέχεια γνώρισα μέσω της προαναφερόμενης σειράς τον Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, με επέλεξε για να συμμετέχω “Στο παρά πέντε”» αναφέρει.

 

Τον χειμώνα που έρχεται θα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Λάρισα, καθώς θα παίζει στο Θεσσαλικό Θέατρο στο έργο «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο», και σε Αθήνα, που θα ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου 104 με την παράσταση «Διγενής Ακρίτας, στα όρια», σε σκηνοθεσία της συζύγου του Σοφίας Καραγιάννη.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...