Σόδομα και Γόμορρα

❱❱ Βρετανοί βουλευτές πετάνε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και ξερνούν σε χώρους του Κοινοβουλίου, καταγγέλλουν αγανακτισμένες καθαρίστριεςΣτο σεξ και το αλκοόλ φαίνεται ότι εκτονώνουν το στρες που τους προκαλεί το επικείμενο Brexit οι Βρετανοί βουλευτές, με τις καθαρίστριες της Βουλής των Κοινοτήτων να δηλώνουν αγανάκτηση με τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τους εμετούς που είναι αναγκασμένες να μαζεύουν από τους χώρους της. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Sunday Times», που επικαλείται ανώνυμες πηγές, οι βουλευτές επιδεικνύουν συμπεριφορά «πρωτοετών φοιτητών».

«Οι καθαρίστριες έρχονται αντιμέτωπες με εμετούς και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στα γραφεία που χρησιμοποιούν οι βουλευτές και το προσωπικό τους. Οι καθαρίστριες, όμως, δεν είναι εκεί για να καθαρίζουν τις ακολασίες τους και κάτι τέτοιο δεν συνιστά σωστή χρήση των γραφείων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι όσο και η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Αντρεα Λίντσομ αναμένεται να λάβουν δραστικά μέτρα, επιβάλλοντας νέους κανονισμούς για την πάταξη της ανάρμοστης συμπεριφοράς των βουλευτών, που έρχεται στο φως λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο «sexminster», όπου αρκετοί βουλευτές κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Ανάρμοστη συμπεριφορά

«Η Βουλή των Κοινοτήτων παρέχει γραφεία στα μέλη του Κοινοβουλίου και στο προσωπικό τους για να τους βοηθήσει να ασκήσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα. Η χρήση των εγκαταστάσεων πρέπει να σχετίζεται με αυτά τα καθήκοντα, όπως ορίζεται στον Κώδικα Συμπεριφοράς των Μελών. Οποιαδήποτε κακή χρήση των εγκαταστάσεων θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και να διερευνηθεί» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Βουλής. Στο πλαίσιο της πάταξης της ανάρμοστης συμπεριφοράς των βουλευτών, οι Αρχές έβαλαν λουκέτο πέρυσι σε ένα από τα μπαρ που λειτουργούσε στους χώρους του και αποτελούσε στέκι για τους μεθύστακες του Κοινοβουλίου έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ