Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Σφάζονται για τα κιλά της Σίσσυς

❱❱ Παπανώτας on fire! «Ο Μαραντίνης είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού! Το ξέρουμε και συζητιέται σε όλη την Αθήνα»«Πόλεμος» για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, με πολλούς εμπλεκομένους! Η αρχή έγινε όταν στο «Happy Day στον Alpha» προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις της παρουσιάστριας του Open και στον σχολιασμό ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Χάρης Βαρθαλίτης υπονόησαν ότι πάχυνε πολύ.

«Μάλλον έκοψε το τσιγάρο, δεν εξηγείται. Και μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκια της. Οταν μαγειρεύεις, δοκιμάζεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παπανώτας και ο Βαρθαλίτης συμπλήρωσε: «Εγώ θα το πω, στο πρόσωπο στο μακιγιάζ και στο μαλλάκι μού θυμίζει τη Ζαρίφη»!

Η πρώτη αντίδραση στα σχόλια των δύο κυρίων ήρθε από τον κουμπάρο της Σίσσυς Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος απάντησε με ανάρτησή του στο Instagram, κατηγορώντας τον Δημήτρη Παπανώτα, εμμέσως πλην σαφώς, για ρατσισμό. «Και σαν να μην έφτανε το ένα “θύμα”, στο κάδρο με τους ίδιους υπαινιγμούς μπήκε και η Κατερίνα Ζαρίφη… Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια» επισήμανε στο μακροσκελές post του.

Η απάντηση του Παπανώτα ήρθε γρήγορα: «Προς Παύλο Σταματόπουλο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις: Να με σκιαγραφήσεις εμένα, βρε Παύλο μου, ως ρατσιστή για τα κιλά του οποιουδήποτε, ε, θέλει πολλή φαντασία! Επίσης είναι πολύ ρατσιστικό να μοιάζει μία παρουσιάστρια με μία άλλη; Μήπως έτσι θίγεις την άλλη; Τέλος πάντων» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στα κορίτσια του επαγγέλματος, όπως φαντάζομαι γνωρίζεις, είναι ακόμα πιο σοβαρό το θέμα κιλά. Και για τη δική τους καλή ψυχολογία στην εκπομπή».

Θέση, όμως, στο ζήτημα πήρε και ο άντρας της Σίσσυς, Θοδωρής Μαραντίνης, επίσης με ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα “άντρες”, “δημοσιογράφοι”, “άνθρωποι”, οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως». Στον «χορό» των εξηγήσεων – απαντήσεων μπήκε και η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram. «Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας (σ.σ.: «Ελα χαμογέλα» στο Open) και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι» δεσμεύτηκε. 

Υστερα από τον θόρυβο που προκλήθηκε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολογήθηκε δημοσίως από την εκπομπή της: «Χθες το βράδυ μιλούσα με τη Σίσσυ για ώρα. Της εξήγησα και το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω μια συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν φανατικά και μας αγαπάνε, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν».

Αμετανόητος

Ο Δημήτρης Παπανώτας, πάλι, καμία πρόθεση μετάνοιας ή μεταμέλειας δεν έχει δείξει, καθώς σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, χθες το μεσημέρι, επανατοποθετήθηκε και μάλιστα αιχμηρά: «Για εμπορικούς λόγους το έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος σε αυτά και είναι μια τακτική που ακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1. Κάθε φορά που είχαμε πρεμιέρα, έπρεπε να κάνουμε και ένα σκανδαλάκι» είπε και συνέχισε, στοχεύοντας με τα… βέλη του τον σύζυγο της παρουσιάστριας: «Ο Θοδωρής Μαραντίνης, αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους “άνδρες” και “δημοσιογράφους”, να μας πει ποιους εννοεί για να του απαντήσουμε κιόλας. Οσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού, το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα». Εστειλε, μάλιστα, το μήνυμά του και στη Σίσσυ: «Η λέξη “πρόστυχο”, κυρία Χρηστίδου μου, σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Αν θέλετε, δείτε τι σημαίνει την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε να είναι σωστό και σοβαρό».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...