«Δεν θα με άντεχα ως πεθερά»

❱❱ Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά για την επιτυχία της σειράς του Alpha «To σόι σου» που «σκίζει» και φέτος στους πίνακες τηλεθέασηςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ως τρομερή σύζυγος, μητέρα και πεθερά, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δίνει ρεσιτάλ γέλιου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, στο σίριαλ του Alpha «To σόι σου», που και φέτος… σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης!

Η ηρωίδα της, Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου, είναι η προσωπικότητα που ηγείται της σειράς – και όχι άδικα… Μιλώντας στην «Espresso», η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί το «Σόι σου» έχει αγαπηθεί τόσο πολύ. «Μα, είναι ποιοτική τηλεόραση» μας λέει και συμπληρώνει: «Ο κόσμος ταυτίζεται με τα μέλη των δύο οικογενειών, γιατί μοιάζουν με τις δικές τους. Οικεία πρόσωπα!

Κάθε κύκλος είναι 60 επεισόδια γεμάτα χαρά. Σήμερα, δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μια εμπόλεμη οικονομική κατάσταση εν καιρώ ειρήνης. Ευτυχώς που μέσα στα δύσκολα αυτά χρόνια δουλεύω σε αυτό το σίριαλ και νιώθω ότι επέλεξα μια οικογένεια που μου πάει πολύ. Κι αυτό είναι το οξύμωρο, γιατί τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις, είναι δεδομένοι» αναφέρει.

«Με σταματούν στον δρόμο»

Η κυρία Παπακωνσταντίνου κάνει ειδική αναφορά στην ηρωίδα της, η οποία είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο – και η ίδια δεν καταλαβαίνει το γιατί… «Απορώ πολλές φορές που με πιάνουν στον δρόμο οι τηλεθεατές και μου λένε για την Αλεξάνδρα, έναν αρνητικό τύπο, πόσο αστεία είναι… Εγώ, αν την είχα πεθερά, δεν θα την άντεχα λεπτό! Είναι θεότρελη! Αλλά υπάρχει και αυτός ο τύπος ανθρώπου στην κοινωνία μας. Αρα, τους είναι οικείος» καταλήγει. Δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε την ηθοποιό, που στο παρελθόν έχει δουλέψει σε κορυφαίες παραγωγές του Mega, πώς σχολιάζει το «μαύρο» στο κανάλι. «Με θλίβει το γεγονός, αλλά δεν είναι η μοναδική επιχείρηση που έχει κλείσει μέσα στην κρίση» μας λέει.«Δυστυχώς, σχεδόν όλη η ελληνική κοινωνία στο ίδιο καζάνι βράζει. Οταν δουλεύεις και παράγεις, πρέπει να πληρώνεσαι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική τού να εργαστώ και να μην πληρωθώ στο τέλος. Οι πιο τυχεροί πλέον εργαζόμαστε διπλάσια, αλλά με μικρότερες απολαβές. Αυτό είναι το σκηνικό».

Αυτή η χρονιά για τη σπουδαία ηθοποιό είναι πολύ δημιουργική. Παράλληλα με τη σειρά του Alpha, πρωταγωνιστεί ως μάγισσα Αττάρτη στις «Μάγισσες της Σμύρνης», στο θέατρο Παλλάς. «Οταν μου είπαν να κρατήσω αυτόν τον ρόλο και πληροφορήθηκα όλο το καστ, είπα μέσα μου “αχ, τι ωραία θα περάσουμε”. Αυτή είναι η ζηλευτή στιγμή που σπάνια τυχαίνει. Είναι ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι σε μια άλλη εποχή, ένα ταξίδι αρωμάτων, ψυχής, μαγείας» αναφέρει. Η ίδια, άραγε, έχει επισκεφτεί μελλοντολόγο; «Μια φορά, αλλά, επειδή είμαι πολύ αντιδραστικό άτομο, ο άνθρωπος έπιασε την αρνητική ενέργειά μου και πίστευε στο τέλος μέχρι ότι τον κορόιδευα. Η επίσκεψη τελείωσε γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε να με “διαβάσει”, αφού εγώ δεν πίστευα. Κατανοώ, όμως, την ανάγκη των ανθρώπων να μάθουν το μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.