Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Eιδικά στοιχήματα στο La Casa De Papel!

* Update: Κατόπιν οδηγιών τις ΕΕΕΠ, έχουν αφαιρεθεί οι στοιχηματικές αγορές από το La Casa De Papel.

Δεν γίνεται να ζείτε στην Ελλάδα του 2018 και να μην γνωρίζετε το «La Casa de Papel»! Η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια κόσμου φέτος και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως, ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2019 και οι φαν κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Δεν είναι και λίγα τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα εξάλλου.

Το Netflix έχει ξεκινήσει ήδη τα teasers για την επιστροφή της παρέας του «Προφεσόρ» και τον τρίτο κύκλο της κορυφαίας μη-αγγλόφωνης σειράς στην ιστορίας του. Εν μέσω spoilers και υποθέσεων λοιπόν, οι εταιρίες το έχουν κάνει λίγο πιο… ενδιαφέρον. Οι αγορές για το τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα επεισόδια είχαν ανοίξει και οι εταιρίες (interwetten) μας δίνουν την δική τους οπτική.

Να τα πάρουμε με τη σειρά; Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται με τους ληστές να μαζεύουν τα χρήματα και να δραπετεύουν επιτυχημένα από το νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο κατώφλι τους. Εν συνεχεία, ο «Καθηγητής» συναντιέται στο Παλαουάν με τη Ρακέλ. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Μόνο η ομάδα παραγωγής το γνωρίζει. Πάμε όμως να κάνουμε τις υποθέσεις μας.

Ποιος θα εμφανιστεί πρώτος;

Ερώτημα πρώτο που θα μας απασχολήσει: ποιος θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής που θα εμφανιστεί στην οθόνη μας; Το φαβορί είναι ο «Προφεσόρ», ενώ ακολουθεί η «Τόκιο» και η Ρακέλ. Αν το πάμε safe, η λογική λέει πως ο «Καθηγητής» θα είναι αυτός που θα μας… καλωσορίσει. Εξάλλου, μιλάμε για τον κεντρικό χαρακτήρα και η επιλογή του

Ποιος θα συλληφθεί πρώτος;

Από εκεί και πέρα, κανείς από τους ζωντανούς της παρέας δεν συνελήφθη. Θα συμβεί στον τρίτο κύκλο; Οι εταιρίες το θεωρούν δεδομένο και ο «Ελσίνκι» είναι το πρώτο φαβορί για να του περάσουν… βραχιόλια. Δεύτερη κατά σειρά έρχεται η «Ναϊρόμπι», ενώ ακολουθούν ο «Ντένβερ» και η «Τόκιο». Εδώ, αν το πάμε με τη λογική πως ο πρώτος είναι ο λιγότερο προβεβλημένος της σειράς από αυτούς που συνεχίζουν, τα κουκιά είναι μετρημένα και οι πιθανότητες να μην επιβεβαιωθεί δείχνουν λίγες.

Είναι ζωντανός ο «Μπερλίν»;

Πάμε στα ωραία τώρα! Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, ο «Μπερλίν» αποφασίζει να πεθάνει στην προσπάθεια να καθυστερήσει την αστυνομία, παρά να δραπετεύσει με τους υπόλοιπους. Προφανώς και υπάρχει θεωρία που τον θέλει ζωντανό. Εσείς το πιστεύετε ή θεωρείται πως όντως σκοτώθηκε στη μάχη του νομισματοκοπείου;

Θα συναντήσει τον γιο της η «Ναϊρόμπι»;

Στόχος της «Ναϊρόμπι» πριν αποφασίσει να μπει στο νομισματοκοπείο, ήταν να συγκεντρώσει λεφτά, να συναντήσει το γιο της και οι δυο τους να ζήσουν σε ένα απομονωμένο μέρος. Το πρώτο σκέλος το πέτυχε. Τώρα απομένει να βρει το παιδί της και να το «απαγάγει». Θα τα καταφέρει; Οι φήμες πάντως δεν το «πιστεύουν» και η επιλογή του «όχι» είναι φαβορί. Παρακινδυνευμένη ωστόσο, η όποια πρόβλεψη.

Θα παντρευτούν ο «Προφεσόρ» με τη Ρακέλ;

Τελειώνουμε, όπως ολοκληρώθηκε και ο προηγούμενος κύκλος. Με τον «Προφεσόρ» και τη Ρακέλ. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο εξωτικό νησί των Φιλιππινών -όπως ειπώθηκε και παραπάνω- και αναμένουμε να δούμε όλοι ποια θα είναι η μεταξύ τους συνέχεια. Οι φήμες και τα σπόιλερ θεωρούν μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε γάμο. Αν πάντως θέλετε να ρισκάρετε σε προβλέψεις, ο γάμος τους αποτελεί μία «καλή» επιλογή. Εμείς λέμε πως αξίζει το ρίσκο εδώ! Εσείς;

Πηγη: https://www.bookmakers.gr/19691/eidika-stichimata-sto-la-casa-de-papel/

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...