Στοματικό με το ζόρι

❱❱ Ηθοποιός καταγγέλλει τον πρώην πρόεδρο του CBS για παρενόχλησηΑρχικά τής… έκλεισε το στόμα με τον πιο ανάρμοστο τρόπο και τώρα διαμαρτύρεται που εκείνη το άνοιξε και τον κατήγγειλε δημόσια. 

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του CBS Λέσιν Μούνβες, ο οποίος φέρεται ότι εξανάγκασε σε στοματικό σεξ την ηθοποιό Μπόμπι Φίλιπς, στη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού τους το 1995. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», οι δυο τους είχαν συναντηθεί για να συζητήσουν πιθανούς νέους ρόλους για τη Φίλιπς, όταν εκείνος ήταν ακόμα επικεφαλής της Warner Bros.

Οταν οι δυο τους έμειναν μόνοι μέσα σε ένα στούντιο, η ίδια αποκαλύπτει ότι της έδειξε το ερεθισμένο πέος του και της είπε ότι, αν γινόταν το κορίτσι του, θα την έβαζε σε όποιο σόου ήθελε. Εν συνεχεία την άρπαξε από τον λαιμό, την έριξε στα γόνατα και έβαλε το πέος του στο στόμα της με το ζόρι.
Λίγα λεπτά αργότερα, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του, εκείνος προσπαθώντας να κλείσει το παντελόνι του ακούστηκε να λέει στον συνομιλητή του ότι έχει βρει «μια υπέροχη ηθοποιό». Εκείνη ωστόσο έφυγε τρέχοντας.

Δύο δεκαετίες αργότερα, λίγο μετά τις κατηγορίες άλλων γυναικών σε βάρος του, ο Μούνβες επιχείρησε προκαταβολικά να εξαγοράσει τη σιωπή της Φίλιπς τάζοντάς της έναν ρόλο, όμως εκείνη αποφάσισε να αποκαλύψει όλα όσα είχαν συμβεί, επειδή, όπως είπε, άρχισε να εκδηλώνει ψυχοσωματικά συμπτώματα από το τραύμα που της είχε προκαλέσει. Ο Μούνβες επιμένει ότι η σεξουαλική επαφή που είχαν τότε ήταν «συναινετική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...