Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Σούλα «Next Top Model»

❱❱ Τα κορίτσια του reality μόδας αποθέωσαν τη σταρ των social media σε γνωστό gay club της ΑθήναςΓύρω γύρω όλες και στη μέση η Σούλα Γκλάμορους! Τα κορίτσια του «Greece’s Next Top Model» αποθέωσαν σε γνωστό gay club της Αθήνας τη σταρ των social media που μετράει χιλιάδες φανατικούς followers, μεταξύ των οποίων και αρκετούς celebrities.

Η Σούλα, η οποία εμφανίζεται πάντοτε δημοσίως με μια χαρακτηριστική μάσκα, άρχισε να γίνεται γνωστή στα τέλη του 2015 «στολίζοντας» πατόκορφα μέσω διαδικτύου τη «γυναίκα ποντίκι» (όπως την αποκαλεί) που της έκλεψε τον σύντροφο, αλλά και οτιδήποτε χαλούσε την αισθητική της αναφορικά με τη μόδα. Με το πέρασμα του χρόνου η φήμη της εξαπλώθηκε και στο στόχαστρό της μπήκαν γνωστές παρουσιάστριες, αλλά και παίκτριες του reality μόδας «My Style Rocks» στον Σκάι. 

f6

«Η Σούλα λατρεύει τη μόδα. Δεν αντιγράφει, αλλά έχει το δικό της προσωπικό στιλ. Ετσι, λατρεύω την Ελένη Μενεγάκη, την Ευαγγελία Αραβανή και τη Ζέτα Μακρυπούλια, που έχουν χτίσει μια ξεχωριστή εικόνα, ενώ απεχθάνομαι τις Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά και Μαίρη Συνατσάκη για το βαρετό και πάντα ίδιο ντύσιμό τους. Ακόμα και στον δρόμο βαριέμαι να βλέπω ίδια ντυμένες κοπέλες. Ελεος πια!» είχε δηλώσει η ίδια στην «Espresso», που την ανέδειξε τον Νοέμβριο του 2017.

Πολυάριθμοι θαυμαστές

Πριν από μερικά βράδια, λοιπόν, η Σούλα έκλεισε ραντεβού με τους πολυάριθμους θαυμαστές της στο gay club S-Cape, στο Γκάζι, δίνοντας ένα show παρουσία και πολλών παικτριών του «GNTM», ανάμεσά τους η Ιωάννα Δεσύλλα, η Ειρήνη Στεριανού, η Ιωάννα Σαρρή, η Ροζάνα Κουτσούκου, αλλά και η Ειρήνη Ερμίδου και η Μαριάννα Παινέση, τις οποίες βλέπουμε ακόμη στα επεισόδια του reality του Star που προβάλλονται αυτή την εποχή. 

f1

f2 2Η Σούλα έκανε δύο εμφανίσεις στο μαγαζί. Την πρώτη βγήκε on stage με τη μάσκα της και ξανθιά περούκα και κάθισε σε μια πολυθρόνα πίνοντας σαμπάνια, ενώ στη δεύτερη εμφάνισή της φόρεσε μελαχρινή περούκα και τραγούδησε playback κομμάτια όπως το «Είναι φάση το αγόρι». Οπως ήταν αναμενόμενο, έγινε… χαλασμός και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τη Σούλα και τον δημοσιογράφο Μάνο Κατσαμπούρη.

Ξεχωριστό welcome στην Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες της Σούλας Γκλάμορους στο «My Style Rocks». Και η όμορφη Θεσσαλονικιά όμως έχει εκφράσει κατά καιρούς τον θαυμασμό της για την εκκεντρική περσόνα με τη μάσκα. Η ίδια δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσει το show της στο αθηναϊκό gay club. «Θα ήθελα να καλωσορίσω την Ιωάννα Τούνη, η οποία ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά μας απόψε» ανέφερε από μικροφώνου η Σούλα Γκλάμορους και ο κόσμος χειροκρότησε θερμά. Φορώντας ένα μαύρο, sexy μίνι φόρεμα, η Ιωάννα τράβηξε αμέσως τα βλέμματα με την παρουσία της και βέβαια φωτογραφήθηκε με τη Σούλα. 

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν τόσο η Ιωάννα όσο και η Σούλα είχαν έρθει σε κόντρα με τη Σοφία Λεοντίτση, η οποία συμμετείχε επισης στο «My Style Rocks». Συγκεκριμένα, η Σοφία είχε πει στην πρώην συμπαίκτριά της πως «ταιριάζει τέλεια δίπλα στην πατσαβούρα», ενώ η Σούλα την έκραζε διαρκώς μέσα από το blog της, με τη Σοφία να απαντά χαρακτηρίζοντάς τη δημοσίως «σκουπίδι».

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...