Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η Μις Ελλάς που έγινε «πρώτη είδηση»

❱❱ Πώς η Πασχαλίδη βρέθηκε από τα καλλιστεία και τα δελτία καιρού στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤΗ Μις Ελλάς 1992 Ευγενία Πασχαλίδη είναι η νέα διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ! Το πρώην μοντέλο, με εμφανίσεις στον «Πρωινό καφέ» και στο δελτίο καιρού του ΑΝΤ1, ραδιοφωνική παραγωγός και αρχισυντάκτρια σε ιατρικές, πολιτικές και οικονομικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου ανέλαβε «προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.».

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στη Δι@ύγεια και ξαφνικά, ύστερα από 27 χρόνια, τα φώτα έπεσαν και πάλι πάνω στην Ευγενία Πασχαλίδη!

Από τη βραδιά των καλλιστείων του ΑΝΤ1, όταν η φοιτήτρια κατέκτησε με την ομορφιά και τη σεμνότητά της τον δεύτερο μεγαλύτερο τίτλο ομορφιάς του διαγωνισμού, είδε τη ζωή της να αλλάζει άρδην. Οι πόρτες της showbiz άνοιξαν διάπλατα και από τις πασαρέλες βρέθηκε στο δημοφιλές πρωινό του σταθμού κι έπειτα στο δελτίο καιρού, από όπου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Ζαλισμένη από την αστερόσκονη της δημοσιότητας, ένιωσε να χάνει τον εαυτό της. «Ημουν αιθεροβάμων. Ημουν σε μεγάλο βαθμό εγωκεντρική. Θεωρούσα ότι είμαι το κέντρο του κόσμου» έχει δηλώσει για εκείνη την εποχή σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Ωστόσο, όταν η διοίκηση του καναλιού την αντικατέστησε με την Ελενα Παπαϊωάννου και της έδειξε την πόρτα της εξόδου, η Ευγενία το δικαιολόγησε λέγοντας χαριτωμένα πως μάλλον είχε… γεράσει, κι ας ήταν μόλις 30 ετών!

Προβλήματα

Το 2006, ύστερα από σειρά εξετάσεων, της ανακοινώθηκε πως έπασχε από τη μυασθένεια Gravis και το 2011 ήταν η πρώτη φορά που η Μις Ελλάς 1992 μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Από την ηλικία των 14 ετών, όπως ανέφερε, αντιμετώπιζε προβλήματα με το ανοσοποιητικό της. Παρά τις υποκείμενες νόσους, τα συγκοπτικά επεισόδια και την ανάγκη να βάλει βηματοδότη, αφού η καρδιά της σταμάτησε τρεις φορές, κατάφερε να αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Χριστόφορο και τον Γιώργο, με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σωτηρόπουλο, αθλητικό συντάκτη. Οι εγκυμοσύνες αποδείχθηκαν επικίνδυνες για τη ζωή της, αλλά και τη ζωή των παιδιών της. «Με έφτασαν δύο φορές κοντά στον θάνατο. Στην πρώτη έκανα προεκλαμψία και στη δεύτερη, αιμόλυση» είπε χαρακτηριστικά. Ακολούθησε ένα σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο την άνοιξαν στα δύο για την αφαίρεση αδένα. «Ηταν αμφίβολο αν θα έβγαινα ζωντανή. Με ρώτησαν αν ήθελα να χαιρετήσω τους συγγενείς μου» αποκάλυψε η Ευγενία, προσθέτοντας: «Με θεούς και τέτοια δεν έχω καμία σχέση. Είναι χαζό να πιστεύουμε ότι κάποιος πρέπει να δοκιμάζεται. Για ποιον λόγο; Για να κερδίσει τη βασιλεία των ουρανών;»

Μετά τις ραδιοφωνικές εκπομπές και την παραγωγή ιατρικών τηλεοπτικών πρότζεκτ, άνοιξε τα φτερά της στον χώρο της δημοσιογραφίας στη δημόσια τηλεόραση. Εργάστηκε σκληρά μέρα και νύχτα, και τα τελευταία χρόνια είχε τη θέση αρχισυντάκτριας σε εκπομπές όπως «Στον δρόμο προς την κάλπη», αλλά και «Η ώρα της οικονομίας», οι οποίες απαιτούσαν σωστή ενημέρωση και γερά νεύρα.

15 f2 2017 pashalidi ert

Ωστόσο το 2009 δημοσιεύματα τη στοχοποίησαν ως υπεύθυνη για τη μετακίνηση του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη από τη θέση του. «Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος να πάρεις εσωτερική μετάθεση στην ΕΡΤ. Να τσακωθείς με την Ευγενία Πασχαλίδου (σ.σ.: Πασχαλίδη)! Αυτό έκανε και ο συνάδελφος Νίκος Αγγελίδης και από την Ψηφιακή, όπου εργαζόταν, βρέθηκε στην ΕΡΑ 5 στα βραχέα. Αντε και στους πομπούς» έγραψε τότε η Ντέπυ Γκολεμά, ενώ ο Νίκος Νικητέας σχολίασε: «Ο τσακωμός του Νίκου Αγγελίδη με την Ευγενία Πασχαλίδη, τον οποίο προκάλεσε η τελευταία, του κόστισε τη μετακίνησή του από την αρχισυνταξία της Ψηφιακής στην ΕΡΑ 5».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...