Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ο «νόμος» του Ατζούν στο «Survivor Ελλάδα – Τουρκία»

❱❱ Πώς ο «τηλε-σουλτάνος» Ατζούν Ιλιτζαλί δεν αφήνει να βγαίνουν πλάνα με σύμβολα της θρησκείας μας που θα ενοχλούσαν τους συμπατριώτες του

Ο «νόμος» του Ατζούν Ιλιτζαλί βασιλεύει στο reality «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία»! Ο «τηλε-σουλτάνος» των realities από τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται φροντίζει να μην… ενοχλεί τους συμπατριώτες του με πλάνα που θα μπορούσαν να τους θορυβήσουν. Τι εννοούμε;

Τυχαίο που φέτος δεν βλέπουμε τους Ελληνες παίκτες να κάνουν τον σταυρό τους πριν από τα αγωνίσματα, να κρατούν τα φυλακτά τους ή να φιλούν τα κομποσκοίνια τους, όπως βλέπαμε σε προηγούμενα «Survivor»; Δεν νομίζουμε! Μάλλον ο Τούρκος παραγωγός, που «κρατά το καρπούζι, κρατά και το μαχαίρι», απαξιώνει τα σύμβολα της θρησκεία μας για να μην ενοχλεί τους ομοθρήσκους του.

Δεν φτάνει ο χλευασμός που έχουμε υποστεί στα social media για τη δύναμη και την αντοχή των παικτών της ελληνικής ομάδας από τους γείτονες, κάνοντας μάλιστα προσβλητικά σχόλια για το έθνος μας, μας χτυπούν τώρα σε ακόμα ένα ευαίσθητο σημείο, αυτό της πίστης μας.

Με την παραγωγή του reality να αποτελείται κατά πλειοψηφία (αν όχι εξ ολοκλήρου) από Τούρκους, η μεροληψία υπέρ τους κι εναντίον μας δεν είναι δα και δύσκολη δουλειά… Οπως ήδη έχουμε δει, άλλωστε, τα πάντα στην εκπομπή, από την επιλογή των παικτών μέχρι τα βρόμικα, συγκαλυμμένα πολιτικά νοήματα που περνούν μέσω των αγωνισμάτων, συγκλίνουν στην αποθέωση των Τούρκων.

Με μαγιό

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα δούμε πλάνα που να «δυναμιτίζουν» τη συντηρητική μωαμεθανική κοινωνία… Εικόνες με τα κορίτσια της τουρκικής ομάδας να κολυμπούν με τα μαγιό στην παραλία είναι μάλλον απαγορευτικές!

Δεδομένου, λοιπόν, των χαμηλών πτήσεων που κάνει και στην Τουρκία το άθλιο πρόγραμμα, ο δημιουργός του δεν θέλει να προκαλεί και οτιδήποτε προσβάλλει τη θρησκεία ή τα ήθη τους κόβεται στο μοντάζ.

Οσο για την τηλεθέαση, χαμηλές πτήσεις κάνει -και θα συνεχίσει να κάνει- το πρόγραμμα και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα νούμερά του απέναντι στο τελευταίο «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1, που ακόμα μία φορά το κατατρόπωσε. Το show του ΑΝΤ1 έκανε 23,1% στο γενικό σύνολο και 21,19% στο δυναμικό κοινό (18-54), με το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι να ακολουθεί ασθμαίνοντας με 16,3% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα