H «Βερβερίτσα» στον… πάγο από το λουμπάγκο του Μουτσινά

❱❱ Ο Νίκος Μουτσινάς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα με τη μέση του

Χθες, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της παράστασης «Βερβερίτσα» στο θέατρο Βρετάνια ούτε αυτή την εβδομάδα.

Παρότι από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου επέστρεψε τηλεοπτικά και παρουσιάζει κανονικά την εκπομπή του «Για την παρέα» στο Open, φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να φέρει εις πέρας και τα υποκριτικά του καθήκοντα επί σκηνής.

Αφόρητοι πόνοι

Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα έπαθε λουμπάγκο. Λίγο πριν από την έναρξη του θεατρικού έργου που υπογράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Σολωμού, ένιωσε αφόρητους πόνους στη μέση, που τον ανάγκασαν να σταματήσει κάθε προσπάθεια να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ακύρωσε τις προγραμματισμένες παρατάσεις και την εκπομπή της Παρασκευής. H νέα εβδομάδα βρήκε τον Νίκο Μουτσινά στη θέση του στον αέρα του καναλιού Open, αλλά το πρόβλημα δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς ακόμη και θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο εκτός θεάτρου και αυτήν την εβδομάδα. Να ευχηθούμε περαστικά και σιδερένιος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...