Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Παιχνίδια επιβίωσης για Ιλιτζαλί

❱❱ Σε κατάσταση πανικού ο Τούρκος παραγωγός, ψάχνει λύσεις για να σώσει το φετινό ναυάγιο του reality! «Πόρτα» από Ντάνο

Σανίδα σωτηρίας για το «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία», που συνεχίζει να καταγράφει χαμηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αναζητά ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οπως ακούγεται, ο Τούρκος παραγωγός βρίσκεται σε κατάσταση πανικού βλέποντας το κοινό να γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στο reality και αποφάσισε να… τα παίξει όλα για όλα, επιστρατεύοντας δημοφιλείς παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του παιχνιδιού προσέγγισε αρχικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του έταξε… λαγούς με πετραχήλια για να πάει ξανά στον Αγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί ενάντια στους Τούρκους. Ο Ντάνος, όμως, απάντησε αρνητικά γιατί έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha και την τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ», ενώ προτεραιότητά του αυτή την εποχή είναι και η προώθηση του βιβλίου του. Από την άλλη μεριά, η αθλήτρια του στίβου και περσινή φιναλίστ του reality Κατερίνα Δαλάκα δέχτηκε την πρόταση που της έκαναν και -όπως ανακοινώθηκε ήδη από το βράδυ της Κυριακής- θα ενισχύσει με την παρουσία της την ελληνική ομάδα. Η ίδια, πάντως, φημολογείται ότι έκανε σκληρά οικονομικά παζάρια με τον Τούρκο παραγωγό, καταλήγοντας τελικά σε συμφωνία αμοιβής με πολλά μηδενικά.

Αναγνωρίσιμα πρόσωπα

Οπως γράφεται από χθες σε διάφορες ιστοσελίδες, δίχως όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα από κάπου, η Δαλάκα θα εισπράξει 70.000 ευρώ για τη συμμετοχή της, ενώ στο συμβόλαιο που υπέγραψε υπάρχει και ρήτρα τηλεθέασης, δηλαδή για κάθε μονάδα που θα ανέβει το «Survivor» μετά την είσοδό της θα λαμβάνει 10.000 ευρώ επιπλέον από την αμοιβή της!

Σύντομα θα δούμε -εκτός απροόπτου- και άλλους Ελληνες celebrities να μπαίνουν στο reality, πιθανότατα διάσημους, αφού έχει φανεί ξεκάθαρα πλέον ότι οι τηλεθεατές θέλουν να βλέπουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα να υποφέρουν. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί είναι των Κώστα Καραφώτη και Χρήστου Χολίδη, δύο γοητευτικών τραγουδιστών με πέραση στο γυναικείο κοινό. Ωστόσο, ο Χολίδης αυτή την περίοδο τραγουδά σε μεγάλη πίστα της Αθήνας, οπότε θεωρείται μάλλον δύσκολο να τον πείσουν να αφήσει τη δουλειά του και να τρέχει στον Αγιο Δομίνικο. Επίσης, άλλο ένα όνομα που φαίνεται να… παίζει δυνατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο για να επιστρέψει στον Αγιο Δομίνικο είναι του Νικόλα Αγόρου…

Για την ώρα, πάντως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αρχίσει να εστιάζει στις ανθρώπινες ιστορίες των Ελλήνων και των Τούρκων παικτών του «Survivor», αποφεύγοντας όσο γίνεται να δίνει έμφαση σε στιγμιότυπα που φουντώνουν το πατριωτικό αίσθημα των δύο λαών, γεγονός που οδήγησε εξαρχής το reality περιπέτειας να κατρακυλήσει στους πίνακες τηλεθέασης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα