Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Κακοποίησε 12χρονη επειδή έμοιαζε με αγόρι

❱❱ Σοκ από νέα καταγγελία της 50χρονης σήμερα γυναίκας για τον «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον

Τη μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι δημόσιες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», καθώς αυτή τη φορά δικηγόρος περιέγραψε πώς κακοποίησε σεξουαλικά κορίτσι όταν ήταν 12 ετών. Η πρώτη γυναίκα που έχει απευθύνει τέτοιου είδους κατηγορίες στον αποκαλούμενο «βασιλιά της ποπ» είναι πεπεισμένη ότι την επέλεξε διότι έμοιαζε με αγόρι.

«Η γυναίκα, που τώρα είναι γύρω στα 50 και έχει γίνει μητέρα, επικοινώνησε μαζί μου μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ» είπε στη «Mirror» ο δικηγόρος της Βινς Φινάρντι. Ο Φινάρντι εκπροσωπεί επίσης τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ, οι καταγγελίες των οποίων για σεξουαλική κακοποίηση από τον Τζάκσον καταγράφηκαν στο «Leaving Neverland».

«Οι προτιμήσεις του (Τζάκσον), από ό,τι φαίνεται, ήταν τα μικρά αγόρια, αλλά εκείνη (η 50χρονη) περιγράφει τον εαυτό της σαν αγοροκόριτσο την εποχή που έγιναν οι σεξουαλικές επιθέσεις, δηλαδή στις αρχές της δεκαετίας του ’80» σημείωσε ο δικηγόρος. Πρόσθεσε ότι έχει στα χέρια του αντίγραφα επιταγών που έστειλε στην πελάτισσά του ο Τζάκσον για να εξαγοράσει τη σιωπή της. «Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι λέει την αλήθεια» είπε για τις καταγγελίες της γυναίκας ο Φινάρντι.

Την ξεμονάχιασε

Ο δικηγόρος επισήμανε ότι, όπως αναφέρει η πελάτισσά του στην αγωγή που κατέθεσε το 2016 εναντίον των διαχειριστών της περιουσίας του Τζάκσον, ο ποπ σταρ, που πέθανε το 2009, της επιτέθηκε πρώτα φορά στα 12 της. Είχε επισκεφτεί με τους γονείς της τη βίλα Hayvenhurst, όπου έμενε τότε ο τραγουδιστής, και εκείνος της πρότεινε να της δείξει την περιοχή του σπιτιού με τα ζαχαρωτά. Οταν την ξεμονάχιασε, έπιασε τα γεννητικά της όργανα και τη φίλησε με κινηματογραφικό τρόπο στο στόμα και μετά στο σώμα της.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις συνεχίστηκαν μέχρι τα 16 της, όταν ο Τζάκσον διέκοψε τις επαφές, πληρώνοντας τα επόμενα τρία χρόνια στην έφηβη συνολικά 800.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Η «Mirror» δημοσιεύει και τις χειρόγραφες, ερωτικές επιστολές που έστελνε στην ανήλικη ο Τζάκσον, εκλιπαρώντας τη να τον επισκεφτεί και λέγοντάς της ότι την αγαπάει.

Απαντώντας η διαχειρίστρια εταιρία της περιουσίας του Τζάκσον έκανε λόγο για ισχυρισμούς που «δεν είναι άξιοι λόγου» και για προσπάθεια απόσπασης χρημάτων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...