Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

Διονύσης Ζάχος: Η φωτογράφιση του performer για τις ανάγκες των παραστάσεων στον...

Ο Διονύσης Ζάχος έρχεται με... αέρα «De Grèce» στον...

Το «μενού» των καναλιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Ξεχωριστά τηλεοπτικά προγράμματα μας φέρνουν κοντά στη μαγεία των...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Σύλβα Ακρίτα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τη Σύλβα Ακρίτα με ένα μήνυμα στο facebook. Δημοσίευσε φωτογραφία της στο facebook και έγραψε δύο λόγια για να την αποχαιρετήσει.

Αυτό είναι το απόλυτο glow μακιγιάζ για τις γιορτές! Η Σουζάνα Κεγγίτση...

Η λάμψη είναι το απόλυτο στοιχείο των Χριστουγέννων και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό styling αυτών των ημερών.

Αποθέωση Ζουγανέλη στην Αυστραλία

❱❱ Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποθεώθηκε στο 32ο Ελληνικό Φεστιβάλ της Lonsdale Street! Το Σάββατο, λίγο μετά τις 21.00, η Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε πρώτη φορά στην Αυστραλία, έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι κοντά σας απόψε και για πρώτη φορά να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση» δήλωσε στη λαοθάλασσα που είχε μαζευτεί. Ανάμεσά τους και η πιο μικρή θαυμάστρια της Ελεωνόρας, η οποία ήταν μόλις 10 μηνών και απολάμβανε τη μουσική στην αγκαλιά της μαμάς της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...
spot_img





Μποζουκια Αθηνα