Τελευταίο χειροκρότημα για τον Ελληνα Τζέιμς Ντιν

❱❱ Συγγενείς, φίλοι και ηθοποιοί αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια τον Φαίδωνα ΓεωργίτσηΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτο: Βαγγέλης Μασιάς

Το τελευταίο «αντίο» στον Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή χτυπημένος από τον καρκίνο, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς, φίλοι, ηθοποιοί και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης, όπου κηδεύτηκε ο αγαπημένος ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού σινεμά.

Συντετριμμένοι ήταν η σύζυγός του Μπέτσυ, η οποία έστεκε πάντα διακριτικά δίπλα του, και τα παιδιά τους Ραφαέλο και Μαρίζα, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς από τους παλιούς συνεργάτες του ηθοποιού στο σινεμά, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μεταξύ αυτών, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία εμφανίστηκε με μάτια βουρκωμένα, κρατώντας στα χέρια της ένα τριαντάφυλλο.


Από αριστερά: Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Αννα Φόνσου, Ζαχαρίας Ρόχας

Η Αννα Φόνσου, που του είχε μεγάλη αδυναμία, ήταν επίσης εκεί κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της. Εξίσου συγκινημένοι εμφανίστηκαν ο Γιάννης Ευαγγελίδης, ο Ζαχαρίας Ρόχας, η Ελίνα Ακριτίδου, ο Νίκος Σταγόπουλος και ο Θάνος Καληώρας, οι οποίοι δούλεψαν με τον αξέχαστο ηθοποιό στις σειρές του Νίκου Φώσκολου. Το «παρών» έδωσε ο Αλμπέρτο Εσκενάζη, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, με την κόρη του Σάρα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος είχε γνωρίσει τον Φαίδωνα μέσω της αξέχαστης γυναίκας του Ζωής Λάσκαρη, δεν γινόταν να λείπει από την κηδεία. Ολοι τον αποχαιρέτησαν βουβά.


Αλμπέρτο Εσκενάζη, Ελίνα Ακριτίδου, Νίκος Σταγόπουλος και Σάρα Εσκενάζη


Αριστερά: Δακρυσμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Θάνο Καληώρα. Δεξιά: Σε καροτσάκι η Μαίρη Χρονοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο