«Πέθαναν» τον Δασκαλάκη!

❱❱ Μακάβριες φήμες με αφορμή την εισαγωγή του τραγουδιστή σε νοσοκομείοΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ανάστατη είναι η Ρόδος μετά τις φήμες ότι ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι νεκρός. Η ψευδής είδηση, μάλιστα, με τον «θάνατο» του τραγουδιστή έκανε τον γύρο και των social media… Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι μια χαρά, μιλά στην «Espresso» για τα fake news που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο του νησιού.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος με όλα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Εμεινα άφωνος. Ενημερώθηκα πως… ζω από το status του μπουζουξή μου Γιώργου Μαργαρίτη που έγραψε: “Οι φήμες που βγάζουν νεκρό τον Δασκαλάκη δεν ισχύουν. Είναι παραπληροφόρηση από καλοθελητές νοσοκομείων κ.λπ., μην πω ονόματα. Ολα καλά ο Τσαμπίκος Γιώργος Δασκαλάκης”».

Το σοκ για μένα, τη σύζυγό μου, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους ήταν μεγάλο» αναφέρει ο τραγουδιστής φανερά ταραγμένος. «Να ανακοινώσω λοιπόν πως ζω! Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα θέμα με την υγεία μου. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρισκόμουν στο ρεστοράν μου, το Blue Coast, όταν με έπιασαν φριχτοί πόνοι στο στομάχι. Διπλώθηκα. Τρόμαξα εγώ, τρόμαξε και το προσωπικό. Μεταφέρθηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρορραγία και προχώρησαν στα απαραίτητα για να σταματήσει η αιμορραγία» αποκάλυψε ο Ροδίτης τραγουδιστής. «Καταλάβαινα πως κάτι συνέβαινε, είχα αιμορραγίες, αλλά δεν το έλεγα σε κανέναν. Το ρεστοράν μου απασχολεί αρκετό προσωπικό και δεν ήθελα ξαφνικά να κατεβάσω ρολά και να χαθούν μεροκάματα. Ομως δεν το απέφυγα. Οταν ξεκίνησαν οι πόνοι, ακυρώσαμε 300 τραπέζια ρεζερβέ, ζητώντας συγγνώμη από τους πελάτες μας, και μείναμε κλειστά» προσθέτει.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης θα ταξιδέψει την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης για να συναντήσει τον γιατρό που ανέλαβε τη δύσκολη επέμβαση. Θα τον συνοδέψει η σύζυγός του Κατερίνα, η οποία στάθηκε στο πλευρό του, άυπνη σχεδόν 70 ώρες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. 

Οι γιατροί της Ρόδου τού έκαναν εισαγωγή προκειμένου να τον παρακολουθούν στενά, όμως εκείνος υπέγραψε και έφυγε για να ανοίξει το μαγαζί του. Του συνέστησαν ξεκούραση, ακινησία, ηρεμία, αλλά εκείνος είναι και πάλι επί ποδός. «Με λένε τρελό, αλλά έτσι είμαι! Αμα είμαι όρθιος, νιώθω ότι όλα πάνε καλά» αναφέρει γελώντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...