«Τρεις γυναίκες διεκδικούν την καρδιά μου»

❱❱ Ο Θανάσης Ζερίτης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1 και τα… βάσανά του από το ωραίο φύλο

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο ρόλος του, απολαυστικός και, κατά γενική ομολογία, αν και δευτεραγωνιστικός, από τους καλύτερους στη σειρά «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1! Ο Θανάσης Ζερίτης μιλά στην «Espresso» για τον Πέτρο, τον ήρωά του, αποκαλύπτοντας ότι έχει βάλει πολλά δικά του στοιχεία στον ρόλο. «Είμαι κι εγώ δοτικός και οξύθυμος και οι δικοί μου άνθρωποι, όταν βλέπουν τη σειρά, αναγνωρίζουν στον Πέτρο στοιχεία του χαρακτήρα μου» μας λέει.

Ο νεαρός πωλητής δουλεύει στην ψαραγορά, στον πάγκο του Μανώλη (Θοδωρής Αθερίδης), και είναι κολλητός φίλος του Λεωνίδα (Γιάννης Σίντος). Θεωρεί τον Μανώλη μέντορά του, αλλά είναι κρυφά ερωτευμένος και με τη Στέλλα (Φαίδρα Δρούκα). Αστείος, πολυλογάς και «party animal», συνοδεύει πάντα τον Λεωνίδα στις νυχτερινές κραιπάλες και τελευταία βασανίζεται από τις γυναίκες!

«Οντως βασανίζεται πολύ από τις γυναίκες. Δεν είναι μία αλλά τρεις που διεκδικούν την καρδιά του, όμως στα γυρίσματα διασκεδάζουμε όλοι πάρα πολύ μ’ αυτόν τον… συνωστισμό και περνάμε όμορφα» αναφέρει και συμπληρώνει: «Κι αυτό το λέω πραγματικά και δεν είναι μια φράση κλισέ, γιατί τόσο το σενάριο όσο και η σκηνοθεσία της σειράς έχουν κάνει κι εμάς τους ίδιους να αναρωτιόμαστε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια». Με αφορμή την τελευταία του φράση, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε τι θα γίνει στη συνέχεια: «Δεν θέλω να χαλάσω την αγωνία του κοινού για το τι θα συμβεί προσεχώς, γι’ αυτό και δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι τίποτα δεδομένο».

Οσον αφορά τις τρεις γυναίκες που διεκδικούν την καρδιά του (Φαίδρα Δρούκα, Μαρία Διακοπαναγιώτου και Ειρήνη Ψυχράμη), ο Πέτρος το απολαμβάνει, αλλά ο Θανάσης, που δεν έχει ανάλογη εμπειρία στη ζωή του, το αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Αυτά γίνονται μόνο στα σίριαλ» (γέλια).

Με τη Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία μπήκε πρόσφατα στη σειρά, μοιράζονταν μέχρι πρότινος το ίδιο θεατρικό σανίδι στο Skrow Theatre, στην παράσταση «Επιθεωρητής» του Γκόγκολ, όπου ο ηθοποιός υποδυόταν τον έπαρχο της πόλης. Ετσι, όταν ανακοινώθηκε η τηλεοπτική συνεργασία τους, χαροποίησε ιδιαίτερα και τους δύο.
Παράλληλα, ο Θανάσης κερδίζει το χειροκρότημα και στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με την ομάδα του 4Frontal, σκηνοθετώντας την παράσταση «Μύρτο» του Π. Μάτεσι, που θα παίζεται, όπως όλα τα θεατρικά, μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, από Τετάρτη έως Κυριακή.

Λίγο προτού ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας τον ρωτάμε αν ήξερε ανέκαθεν ότι η υποκριτική είναι αυτό με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά. «Ναι, νομίζω ότι από πάντα ήξερα ότι θα ασχοληθώ με κάποιον τρόπο με το θέατρο. Την απόφαση, όμως, την πήρα στα 22α γενέθλιά μου, όταν συνειδητοποίησα ότι έχει έρθει η κατάλληλη ώρα. Και τελικά η απόφαση αυτή με δικαίωσε» μας λέει με τη σιγουριά στον τόνο της φωνής του να προσυπογράφει τα λεγόμενά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...