Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Fashion χήρες!

❱❱ Η Βικτώρια Καρύδα, πέντε μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ανέβηκε ξανά στο catwalk 

❱❱ Τα φλας στην ακριβοθώρητη Δήμητρα Λιάνη.

Στις 31 Οκτωβρίου η Βικτώρια Καρύδα ένιωσε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της, όταν έμαθε το τραγικό μαντάτο της δολοφονίας του συζύγου της Γιάννη Μακρή, λίγα λεπτά αφότου είχε κατέβει από την πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, στην επίδειξη της Kathy Heyndels.

Πέντε ολόκληρους μήνες μετά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», χήρα πλέον, ανέβηκε ξανά στο catwalk για λογαριασμό της ίδιας διοργάνωσης και του ίδιου οίκου μόδας.

Η Βικτώρια, μετά τον τραγικό χαμό του άντρα της και πατέρα των παιδιών της, αποτραβήχτηκε για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, έχει αρχίσει να επανέρχεται στα κοσμικά στέκια. Το πρώτο βήμα της ήταν να ενεργοποιήσει και πάλι τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας ως επί το πλείστον αναρτήσεις για τον αγαπημένο της σύζυγο που έχασε.

Απόλυτα συνεπής

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες εμφανίστηκε στα γενέθλια καλού φίλου της σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας και την περασμένη Παρασκευή ξάφνιασε ευχάριστα τα πλήθη στο fashion show των Kathy Heyndels & Giannetos Handamade, δείχνοντας στην πασαρέλα ρούχα από τη συλλογή «Mirage». Η Βικτώρια, όπως πληροφορηθήκαμε, υπήρξε απόλυτα συνεπής στο ραντεβού της με τους ιθύνοντες της επίδειξης κι αφού αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του μακιγιέρ Φρέντυ Καλομπράτσου, περπάτησε στο catwalk που έχει στηθεί στο Ζάππειο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Αριστερά: Η Βικτώρια Καρύδα. Δεξιά: Η Ιωάννα Μπέλλα


Αριστερά: Ο «γαμπρός» Στράτος Τζώρτζογλου. Δεξιά: Ο Μάνος Πανταζής

Στο ίδιο show παρουσιάστηκε και η νέα συλλογή «Vintage Voyage» του Τάκη Γιαννέτου με guest star τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος έκανε με την ευκαιρία και πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού στην πασαρέλα, αφού σε λίγους μήνες θα παντρευτεί την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα. Επανεμφάνιση στο catwalk για την επίδειξη του brand Giannetos πραγματοποίησε και ο παλαίμαχος του μόντελινγκ Μάνος Πανταζής.


Αριστερά: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Δεξιά: Η Εφη Αναστασοπούλου

Οσο για τη συλλογή «Mirage» της Kathy Heyndels, εντυπωσιακές δημιουργίες έδειξαν ακόμη η Ιωάννα Μπέλλα, η Εφη Αναστασοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τα φλας στην ακριβοθώρητη Δήμητρα Λιάνη

Σπάνια κοσμική εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου (φωτό δεξιά) στην AXDW. Μπορεί κατά καιρούς να ακούγεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο η πάλαι ποτέ πρώτη κυρία της χώρας αγαπά τη μόδα και θέλει να ενημερώνεται γι’ αυτήν, παρότι από την εμφάνισή της μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι δεν την ακολουθεί κιόλας…

Το outfit που επέλεξε για να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό fashion show των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade ήταν μαύρο κολάν με ασημιές λεπτομέρειες, flat μαύρα μποτάκια και μαύρη γούνα. Λεπτομέρεια που έδωσε χρώμα, τα τιρκουάζ σκουλαρίκια.

Στη θέα της, όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά, μια και δεν έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε συχνά σε τέτοιου είδους σουαρέ.

Ρίγη συγκίνησης στην πασαρέλα από δύο μαχητές της ζωής

Μαθήματα ζωής από δύο δυνατούς ανθρώπους, που ανέβηκαν στην πασαρέλα της 25ης AXDW με τα αναπηρικά αμαξίδιά τους. Η Γεωργία Καλτσή, η οποία είχε ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Κηφισίας το 2015, και ο ΑμεΑ πρωταθλητής στην κολύμβηση Αντώνης Παππάς συμμετείχαν το απόγευμα του Σαββάτου στο show του fashion brand Celebrity Skin. O ταλαντούχος σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στον χώρο της μόδας και επιφύλαξε αυτή τη συγκινητική έκπληξη για το κοινό.

Οπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Γεωργία Καλτσή: «Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στον τάφο. Ολα τα θυμάμαι. Κανείς από την παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα».


Η Γεωργία Καλτσή και ο Αντώνης Παππάς

Οσο για τον Αντώνη Παππά; Και στη δική του περίπτωση ένα σοβαρό τροχαίο, που συνέβη το 2003, προκάλεσε εκτεταμένη βλάβη στη σπονδυλική του στήλη. Η ενασχόλησή του με την κολύμβηση άρχισε το 2013 και μόλις δύο χρόνια μετά συμμετείχε στο Spetses Mini Marathon, καταφέρνοντας να τερματίσει, καταγράφοντας μάλιστα και πολύ καλό χρόνο. Ακόμη, ήταν ο πρώτος αθλητής σε πανελλήνιο επίπεδο που τερμάτισε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αγωνιστικό αμαξίδιο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα