Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

MadWalk με… Soula Glamorous, μηνύσεις και «La Casa de Papel»

❱❱ Η ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον πρώην της Κωνσταντίνο Αργυρό, η «Gypsy Woman» Φουρέιρα και η… τραγουδίστρια Ευαγγελία ΑραβανήΤι σχέση έχουν η Soula Glamorous, το σίριαλ «La Casa de Papel» και το ρετρό σουξέ του Δάκη «Τσάι με λεμόνι»; Συμπεριλαμβάνονται στα κομμάτια που συνέθεσαν προχθες το παζλ του φετινού MadWalk.

Το fashion music project επέστρεψε για ένατη χρονιά, «παντρεύοντας» τη μουσική και τη μόδα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε μια εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο». Η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο stage υπό το βλέμμα της προκατόχου της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία τη χειροκρότησε, κάνοντας το επικό σχόλιο στις κάμερες: «Τόπος στα νιάτα»!

aravani
Η «τραγουδίστρια» Ευαγγελία Αραβανή με το… μπαλέτο της

screen shot 2019 04 02 at 7.31
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Οσο για την οικοδέσποινα της βραδιάς, δεν δίστασε να ραπάρει επί σκηνής μαζί με τον FY, ενώ στο φινάλε του show δέχτηκε το χειροφίλημα του πρώην της Κωνσταντίνου Αργυρού, τον οποίο και κάλεσε κοντά της αφού τραγούδησε λέγοντας: «Ελα εδώ, δεν δαγκώνω». Εκείνος τότε εκθείασε και τα προσόντα της. «Ησουν μαγική… Νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα MadWalk που έχουμε δει ποτέ…» της είπε.

papageorgioy
Αριστερά: H οικοδέσποινα Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεξιά: «Gypsy Woman» η Ελένη Φουρέιρα

Για τις ανάγκες του show έφτασε στην Ελλάδα η Σεσίλια Κρουλ, βάζοντας το κοινό στον κόσμο του «La Casa de Papel», καθώς ερμήνευσε το τραγούδι της σειράς «My Life is Going On».

Sexy εμφάνιση

Η Καλομοίρα, από την πλευρά της, έκανε μια sexy εμφάνιση αλά Αριάνα Γκράντε, ενώ ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Marina Jungwirth, συνοδεύοντας μουσικά το catwalk της Σήλιας Κριθαριώτη, με το οσκαρικό τραγούδι της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ «Shallow».

2328 ivi adamoy 142019
Από αριστερά: H Ηβη Αδάμου, η εκκεντρική Soula Glamorous και η Σεσίλια Κρουλ. Ένθετη: Ο Δάκης

Ενα από τα πιο ιδιαίτερα ντουέτα της βραδιάς ήταν αυτό του Δάκη με την Ελενα Τσαγκρινού, που τραγούδησαν το «Τσάι με λεμόνι» στο catwalk του οίκου Parthenis.

Η Ευαγγελία Αραβανή ανέβηκε στο stage αναλαμβάνοντας χρέη τραγουδίστριας. Το ίδιο και η Κατερίνα Γερονικολού, με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη να την καμαρώνει. Η Ηβη Αδάμου βρέθηκε στη σκηνή με guest star την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ρόλο μοντέλου στην πασαρέλα του Δημήτρη Πέτρου, ενώ η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας μια νέα βερσιόν του «Gypsy Woman». Last but not least η Soula Glamorous. 

2326 katerina geronikoloy 142019
Από αριστερά: Η Κατερίνα Γερονικολού, η Νικολέττα Ράλλη και η Καλομοίρα

Η εκκεντρική internet influencer τράβηξε τα φλας στο κόκκινο χαλί. Με ένα μπλε ελεκτρίκ σετ, ξανθά μαλλιά και τη χαρακτηριστική μάσκα στο πρόσωπο, που πλέον αποτελεί το σήμα κατατεθέν της, πόζαρε ευδιάθετη στον φακό, όπως και η Νικολέττα Ράλλη, που εντυπωσίασε με την υπέροχη τουαλέτα της.

—-

«ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ»

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου, που «κόπηκε» από το λαμπερό event, αποκαλύπτει το άγριο παρασκήνιο

Το παρασκήνιο του αποκλεισμού της από το MadWalk την τελευταία στιγμή αποκαλύπτει στην «Espresso» η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου, η οποία δείχνει με το δάχτυλο (χωρίς να ονοματίζει) πασίγνωστη συνάδελφό της, που άσκησε βέτο απαιτώντας να τη διώξουν από τη διοργάνωση, ενώ κλείνει ραντεβού στα δικαστήρια με το κανάλι MAD: «Η αντιμετώπιση του καναλιού ήταν απαράδεκτη, με παρουσίασαν ως τρελή!» μας λέει και αναφέρεται στο χρονικό του συμβάντος: «Πριν από έναν μήνα κι αφού τους έχω δώσει τα μισά λεφτά, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει ένα θέμα με μια γνωστή συνάδελφο, η οποία είπε “ή εγώ ή αυτή”. Τους ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρω μέρος και με καθησύχασαν».

img 4433
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Χριστίνα Ζαφειρίου και Αριστομένης Γιαννόπουλος

Συνεχίζοντας την αφήγησή της η Χριστίνα Ζαφειρίου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει προηγούμενα με τη συνάδελφό της. «Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει μαζί μου! Δεν την ξέρω. Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ… Ωστόσο, πριν από 15 μέρες μού τηλεφώνησε υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και μου είπε ότι δύο πράγματα μπορούν να γίνουν: Ή να μην πάρω μέρος στο MadWalk και να έχω ένα act το καλοκαίρι στα βραβεία ή να εμφανίσουν το όνομά μου λίγο πριν από την επίδειξη. Το δέχτηκα» ομολογεί η Χριστίνα, αλλά και πάλι, όπως μας λέει, η συμφωνία δεν τηρήθηκε, αφού, όπως φαίνεται, η συνάδελφός της, που έχει ντύσει πολλές επώνυμες εντός και εκτός Ελλάδας, επέμεινε.

«Την τελευταία εβδομάδα μού έστειλαν τη φωτογραφία μου, τους ρώτησα αν μπορώ να την ανεβάσω και μου είπαν: “Εννοείται, κορίτσι μου”. Την ανέβασα και εκτέθηκα φυσικά, ποστάροντας ότι θα είμαι στο MadWalk. Την επομένη τούς πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για τις προσκλήσεις και να ρωτήσω γιατί δεν ανέβηκε η φωτογραφία. Δεν μου το σήκωναν. Το σήκωσε ένα από τα στελέχη σε συνεργάτη μου και του είπε: “Δεν θα είναι η μικρή στο MadWalk”. Το άκουσα κι έγινα έξαλλη. Επαθα κρίση πανικού. Είχα κλείσει μοντέλα και ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα τα πληρώσουν εκείνοι, ύστερα από αυτό έπαιρναν τα πρακτορεία τηλέφωνο στο κανάλι για τα λεφτά (περίπου 4.000 ευρώ) και τους έλεγαν ότι δεν υπήρξε ποτέ συνεργασία με τη Ζαφειρίου! Θα κινηθώ νομικά, έχω ραντεβού με τον δικηγόρο μου να δω τι πρέπει να κάνω» αναφέρει.

oval img 4351
Η σχεδιάστρια με την Κατερίνα Στικούδη

Ευτυχώς για εκείνη, η επίδειξή της στο πλαίσιο της AXDW στέφθηκε με επιτυχία, όπως και η συνεργασία της με την Κατερίνα Στικούδη στο catwalk. 

ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...