Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025

Δυναμικό comeback Μαρίας Μπακοδήμου με «Αδύναμο κρίκο»

Η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στην τηλεόραση με τηλεπαιχνίδι. Θα παρουσιάζει τον «Πιο αδύναμο κρίκο».

Στην κορυφή το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης για το έτος 2025, καθώς ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Τα νυχτοπερπατήματα του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα

Ο Απόστολος Γκλέτσος διανύει μία ωραία φάση στη ζωή του και αυτό δεν κρύβεται.

Λασκαράκη και Σουλτάτος έβαλαν αγγελία γάμου

❱❱ Λασκαράκη και Σουλτάτος επέλεξαν την εφημερίδα «Εστία» για να αναγγείλουν το χαρμόσυνο γεγονόςΜετά τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται σύντομα και ο γάμος στην Κρήτη για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου» και ο γοητευτικός σεφ που της έχει κλέψει την καρδιά πρόκειται να παντρευτούν και η «Espresso» έχει την απόδειξη για το χαρμόσυνο γεγονός: την αγγελία γάμου του ζευγαριού!

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη, και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην» αναφέρει η γαμήλια αναγγελία του όμορφου ζευγαριού, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Εστία».

Η Βάσω και ο Λευτέρης γνωρίστηκαν πριν από δυόμισι χρόνια στην Κρήτη, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς. Τότε η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η συναναστροφή τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο, η μοίρα φαίνεται πως είχε ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια γι’ αυτούς. 

Εναν χρόνο μετά βρέθηκαν εκ νέου, πάλι με παρέα, κι εκείνος μεσολάβησε σε έναν γνωστό του προκειμένου να την εξυπηρετήσει για ν’ αγοράσει ένα αυτοκίνητο που ήθελε.

«Με πήρε και με σήκωσε»

Από κει και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Οπως αποκάλυψε μάλιστα η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν ήθελε να ερωτευτεί ξανά τόσο γρήγορα μετά τον χωρισμό της.

Της συνέβη όμως, τόσο απότομα και γρήγορα που το πρώτο διάστημα δεν ήθελε να το πιστέψει. «Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2018 ο φακός της «Espresso» είχε «τσακώσει» τη Βάσω και τον Λευτέρη σε μία από τις πρώτες κοσμικές εξόδους τους σε γνωστό stake house, στα δυτικά προάστια, μαζί με τον κουμπάρο της ηθοποιού Μελέτη Ηλία και τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει στο μωρό της

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...
spot_img



Μποζουκια Αθηνα