Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

«Βελούδινο» διαζύγιο Νομικού με ΑΝΤ1

❱❱ H παρουσιάστρια με μία αγαπησιάρικη ανάρτηση έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το κανάλι έπειτα από οκτώ χρόνιαΤέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ANT1! Η παρουσιάστρια, η οποία κάνει δεύτερη φορά πραγματικότητα το όνειρο της μητρότητας, καθώς με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη θα ξαναγίνουν γονείς, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον σταθμό που την ανέδειξε με μια αγαπησιάρικη ανάρτηση στο Instagram. 

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ενα από καρδιάς “ευχαριστώ” προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια» έγραψε αρχικά.

«Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση, αφού έχω την ευλογία να ζω τη μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική, μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Ευχαριστώ γι’ αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης» συνέχισε στον ίδιο γλυκό τόνο.

Η Δούκισσα ήταν στα πλάνα του καναλιού του Αμαρουσίου και για νέα εκπομπή, και για νέο συμβόλαιο, καθώς αυτό που οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει έληγε και θα ενεργοποιούσαν το «συν ένα». Δεν γνώριζαν όμως στο κανάλι ότι είναι ξανά έγκυος. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μεταξύ τους ένα ραντεβού… Η όμορφη παρουσιάστρια είπε ότι για εκείνη πρωταρχικός στόχος είναι το μεγάλωμα του μικρού της Σάββα, αλλά και να ζήσει την όμορφη περίοδο της προσμονής ακόμα ενός παιδιού, και όταν με το καλό γεννήσει, θα ξανασκεφτεί την επιστροφή της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα