Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Ο ρόλος που δεν κατάφερε να παίξει και το αντίο...

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη είναι σπουδαία ηθοποιός και σε πρόσφατη...

Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο χαριτωμένος μικρούλης

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν. Π

Δημήτρης Αλεξανδρής για «Να μ’αγαπάς»: «Είχα πολλές επιφυλάξεις για τον ρόλο μου

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Να μ’αγαπάς».

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

«Η Κάβουρα δεν μπήκε ανάμεσα στο παιδί μου και στην Ηλιάδη»

❱❱ Αμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες, παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…Η παρ’ ολίγον πεθερά της «άδειασε» δημοσίως την Αγγελική Ηλιάδη. «Εχουν χωρίσει εδώ κι έναν χρόνο (σ.σ.: με τον Σάββα Γκέντσογλου). Είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους η Βίκυ Κάβουρα» δήλωσε στο περιοδικό «You» η μητέρα του 27χρονου ποδοσφαιριστή Κυριακή Γκέντσογλου, στρέφοντας τα… βέλη της εναντίον της 41χρονης τραγουδίστριας, με την οποία ο γιος της έχει αποκτήσει ένα παιδί.

«Παλιά του είπα σαν μάνα, επειδή ήταν μικρός και στην αρχή της καριέρας του: “Οποτε θες παντρεύεσαι”. Αφησε πίσω την καριέρα του -είναι καλά, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα- και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές: “Πρόσεξε”. Δεν με άκουσε. Αμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες, παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κυριακή, επισημαίνοντας στη συνέχεια πως βιάστηκαν να κάνουν παιδί. «Μέσα σε έξι μήνες ήρθε η εγκυμοσύνη. Γιατί τόσο βιασύνη; Αυτή ήταν μεγαλύτερη, τώρα μιλάει για το παιδί. Δεν το σκέφτηκε τότε;» αναρωτήθηκε.

Οπως τόνισε, μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό, η ίδια είχε προειδοποιήσει τον γιο της ότι η σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είχε μέλλον, αλλά δεν την άκουσε.

«Τώρα ο Σάββας είναι 27 χρόνων, δεν λέω ξανά τίποτε άλλο. Το είπα μία φορά, επειδή ήταν μικρός και αυτή ήταν μεγάλη, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και κατέληξε στον χωρισμό. Οπως τα είπα, έτσι έγιναν. Σε λίγα χρόνια είχα πει ότι θα χωρίσουν και θα μείνει το παιδί» σημείωσε η κυρία Κυριακή, ενώ παραπονέθηκε ότι δεν βλέπει συχνά το εγγόνι της.

«Το καλοκαίρι το φέρνει ο Σάββας για δύο τρεις μέρες. Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Πέρυσι δεν το έφερε, δεν του το έδωσε η Αγγελική, γιατί νευρίασε. Με τις λόξες της είναι κι αυτή, αν νευριάσει λέει: “Δεν του δίνω το παιδί”. Αυτή κάνει κουμάντο, όποτε θέλει το δίνει, όποτε θέλει δεν το δίνει…» είπε.

Τι λέει η τραγουδίστρια

Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου ήρθε μέσω της εκπομπής «Happy Day». Οπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήρθε σε επικοινωνία με το περιβάλλον της τραγουδίστριας. 

«Η ίδια θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, γι’ αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μάς είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη, και η οικογένειά της, και ο πατέρας της, που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει, και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη» ανέφερε η παρουσιάστρια του Αlpha.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει στο μωρό της

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...
spot_img






Μποζουκια Αθηνα