Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Που χάθηκε η Τζένη Χειλουδάκη

❱❱ Η τρανσέξουαλ, που άφησε το στίγμα της στη showbiz, ζει πια μια ήρεμη και οικογενειακή ζωή με τη μητέρα της 
❱❱ Η σχέση της με τον εισαγγελέα Ρόδου που έγινε τραγούδι, τα οικονομικά ζόρια και οι προτάσεις για δήμο της ΑθήναςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Τζένη δεν χάνεται ποτέ! Η Τζένη Χειλουδάκη, την οποία ο πολύς κόσμος γνώρισε από τη θυελλώδη σχέση της με τον εισαγγελέα της Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ακόμη και αν έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της showbiz και πλέον ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, μαζί με τη μητέρα της και τα ζώα της, έχει πάντα κάτι ιδιαίτερο να πει και να κάνει.

Οπως αυτό που έκανε πρόσφατα και, πραγματικά, ήχησε πολύ ευχάριστα στ’ αυτιά της: έπαιξε μουσική αφιλοκερδώς σε κλαμπ στη Σητεία, στην Κρήτη, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορέσει να κάνει εγχείρηση μια άρρωστη συντοπίτισσά της.

Από την άλλη, η γνωστή περσόνα (που στο παρελθόν άφησε το στίγμα της στα τηλεπαράθυρα, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει εργαστεί και ως ιερόδουλη) ετοιμάζει ακόμη ένα βιογραφικό βιβλίο, με τίτλο «Εγώ το τέρας», το οποίο θα περιλαμβάνει γεγονότα από την πολυτάραχη ζωή της.

«Για τη Λίντα, αγαπημένη μανούλα και συνάνθρωπό μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας για την επέμβαση που θα σώσει τη ζωή της. Σας περιμένω φίλοι μου στη Σητεία, ξέρετε εσείς ποιοι είστε, θα σας δω εκεί… Καμιά απολύτως δικαιολογία για την απουσία σας. Πάρτε την παρέα σας κι ελάτε. Μαζέψτε κόσμο και ελάτε! Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα με σοκ μουσικές επιλογές που άφησαν εποχή από τρεις δεκαετίες ελληνικά και ξένα. Βe there… Γιατί εμείς εδώ στη Σητεία ξέρουμε τον πόνο του συνανθρώπου μας. Ας βοηθήσουμε όλοι λοιπόν!» έγραψε η ίδια στη σελίδα της στο facebook, προσκαλώντας φίλους και γνωστούς να παραστούν στην εκδήλωση για την ενίσχυση της συντοπίτισσας, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Κοινωνικό επίδομα

Η αλήθεια είναι ότι η Τζένη Χειλουδάκη, που έχει επιλέξει να ζει μια ήρεμη ζωή και επιλεκτικά να δουλεύει ως dj, χωρίς όμως τα χρήματα που βγάζει να είναι αρκετά για να ζήσει (και ειδικά για να φροντίσει τα περίπου είκοσι πρώην αδέσποτα ζώα της ή άλλως τα «γατόπαιδα» και «σκυλόπαιδά» της, όπως τα αποκαλεί χαρακτηριστικά), γνωρίζει καλά τι θα πει να έχει κανείς οικονομική ανάγκη. Μάλιστα, για να τα βγάλει πέρα, δεν το κρύβει ότι ζει από τις δωρεές φίλων της και ότι έκανε τα χαρτιά της για να πάρει το κοινωνικό επίδομα.

«Εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου, που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου» έχει εξομολογηθεί η ίδια δημόσια, ενώ πριν από καιρό αποκάλυψε ότι είναι στα δικαστήρια με τον εκδοτικό οίκο που έχει συνεργαστεί για την έκδοση των βιβλίων της, καθώς της χρωστάει χρήματα από τις πωλήσεις τους. «Το ότι αυτός ο εκδοτικός της ντροπής εξακολουθεί να εκδίδει βιβλία και να βγάζει φράγκα, και κάνει παρουσιάσεις – ενώ μου χρωστάει τα λεφτά μου εδώ και χρόνια και έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο και σαν να μην τρέχει τίποτα, δίχως ίχνος ντροπής, ακόμα υπάρχει με συγκλονίζει… Στο μεταξύ εγώ να ζητιανεύω για να ταΐσω τόσα ζώα που έχω και να γιατρέψω τα άρρωστα, ενώ το σκέφτομαι διπλά να αφήσω τη μάνα μου να ανάψει το ηλεκτρικό καλοριφέρ να ζεσταθεί… Μπάσταρδοι… Υπομονή, Τζένη, υπομονή!..» αναφέρει η ίδια με πόνο ψυχής στους διαδικτυακούς της φίλους και παράλληλα μας ενημερώνει ότι κοντοζυγώνει να εκδοθεί το βιβλίο της «Εγώ το τέρας», που θα είναι η τελευταία βιογραφία της, και ότι «άλλη μια φορά οι αναγνώστες της θα καταλάβουν την αλήθεια της, που απλώνεται και χαράζει σαν κόκκινη μαχαιριά στο λευκό χαρτί…».

Δυσφορία φύλου

Η Τζένη Χειλουδάκη γεννήθηκε στη Σητεία τον Φεβρουάριο του 1968 και ονομάστηκε Γιάννης. Σε νεαρή ηλικία ένιωσε δυσφορία με το φύλο της και ξεκίνησε τη διαδικασία της φυλομετάβασης με χρήση ορμονών. Η διαδικασία άρχισε στα 13 της και ολοκληρώθηκε με χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου, που έκανε στο Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών. Το 1997 σύναψε ερωτική σχέση με τον εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε όταν ερευνούσε τα πορνεία της Ρόδου. Η σχέση τους οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο, ενώ έγινε μέχρι και τραγούδι: «Γεια σου κύριε εισαγγελέα με τη Τζένη την ωραία». Μετά τον επαναπροσδιορισμό φύλου, η Χειλουδάκη έγινε top model στην Ελλάδα και πραγματοποίησε αρκετές φωτογραφίσεις σε ελληνικά περιοδικά. Η ίδια περπάτησε μέχρι και σε catwalk στην Ιταλία και φωτογραφήθηκε με τη Σοφία Λόρεν, ενώ το 2000 ψηφίστηκε Ελληνίδα της Χρονιάς.

Η ίδια αποκαλύπτει σήμερα ότι τους τελευταίους μήνες δείχτηκε πιεστικές προτάσεις για να κατέβει δημοτική σύμβουλος σε δήμο της Αθήνας, αλλά η απάντησή της ήταν αρνητική. Ο λόγος; «Οχι! Κι αυτό γιατί εγώ μαριονέτα στο ξύλινο κουκλοθέατρό τους δεν θα γίνω πότε… Τον ξαφνικό πόνο που τους έπιασε τώρα για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να πάνε αλλού να τον πουλήσουν μερικοί… » σχολίασε στο facebook.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...