Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Μαζί και στο σανίδι!

❱❱ Γερονικολού και Τσιμιτσέλης στην παράσταση της Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη»Μπορεί στη «Σμύρνη» να ήταν μόνη της, στη «Σαλονίκη» όμως η Κατερίνα Γερονικολού θα έχει τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στο πλευρό της. 

Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι δύο ηθοποιοί, που ζουν έναν… πρωτοσέλιδο έρωτα, πρόκειται να συμπράξουν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. 

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». 

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έπαιζε στην πρώτη παράσταση, επιστρέφει και στο sequel με τον ίδιο ρόλο. Οσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποτελεί νέα προσθήκη στον θίασο. Την ομολογουμένως έξυπνη ιδέα να ενωθεί επί σκηνής το ζευγάρι είχε η Μιμή Ντενίση, και φυσικά ο ζεν πρεμιέ αποδέχτηκε την πρότασή της, αφού ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τη σύντροφό του. 

Πολύ πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες, με τους πρωταγωνιστές της φιλόδοξης και πολυδάπανης παραγωγής να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον φορώντας ρούχα εποχής. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι, βέβαια, ο Γιάννης και η Κατερίνα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα πραγματικό ζευγάρι στον θίασο: ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του Αντιγόνη Ψυχράμη. 

Το καστ, του οποίου ηγείται η Μιμή Ντενίση στον ρόλο της αρχόντισσας της Σμύρνης, Φιλιώς Μπαλτατζή, συμπληρώνουν πολλά τρανταχτά ονόματα, όπως οι Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Αρμένης, Ολγα Πολίτου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη και Νίκη Παλληκαράκη.

ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΚΟΥΝΗΜΑ

«Σήκω χόρεψε, κουκλί μου, να σε δω να σε χαρώ!» Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγαν σε γνωστό live stage της Αθήνας, όπου εμφανίζονται οι MΕΛΙSSES, και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

f2 8
Σε μεγάλα κέφια η Γερονικολού λικνίζεται δίπλα στον Τσιμιτσέλη

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε στιγμιότυπα από τη βραδιά του ζευγαριού, στα οποία φαίνονται ξέγνοιαστοι, χαλαροί και πάνω απ’ όλα ερωτευμένοι. Στη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, η Κατερίνα ήρθε σε μεγάλα κέφια και λικνίστηκε στον ρυθμό της μουσικής, με τον αγαπημένο της να την καμαρώνει. 

offer

Μπορεί στη «Σμύρνη» να ήταν μόνη της, στη «Σαλονίκη» όμως η Κατερίνα Γερονικολού θα έχει τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στο πλευρό της. Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι δύο ηθοποιοί, που ζουν έναν… πρωτοσέλιδο έρωτα, πρόκειται να συμπράξουν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έπαιζε στην πρώτη παράσταση, επιστρέφει και στο sequel με τον ίδιο ρόλο. Οσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποτελεί νέα προσθήκη στον θίασο. Την ομολογουμένως έξυπνη ιδέα να ενωθεί επί σκηνής το ζευγάρι είχε η Μιμή Ντενίση, και φυσικά ο ζεν πρεμιέ αποδέχτηκε την πρότασή της, αφού ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τη σύντροφό του. Πολύ πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες, με τους πρωταγωνιστές της φιλόδοξης και πολυδάπανης παραγωγής να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον φορώντας ρούχα εποχής. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι, βέβαια, ο Γιάννης και η Κατερίνα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα πραγματικό ζευγάρι στον θίασο: ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του Αντιγόνη Ψυχράμη. Το καστ, του οποίου ηγείται η Μιμή Ντενίση στον ρόλο της αρχόντισσας της Σμύρνης, Φιλιώς Μπαλτατζή, συμπληρώνουν πολλά τρανταχτά ονόματα, όπως οι Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Αρμένης, Ολγα Πολίτου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη και Νίκη Παλληκαράκη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...