Ποιος Μπόγρης;

❱❱ Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθαρίζει την κατάσταση: «Δεν έχω σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη». Την παραπάνω κατηγορηματική δήλωση έκανε η sexy Κύπρια τραγουδίστρια στο περιοδικό «Hello!», δίνοντας έτσι πρώτη φορά μια ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες ότι κάτι… παίζει με την ίδια και τον ωραίο μπασκετμπολίστα. Οπως πρόσθεσε μάλιστα η αοιδός, «ο Γιώργος είναι απλώς ένας φίλος, δεν θα ταιριάζαμε για σχέση.

Δεν είναι ο άντρας με τον οποίο θα έκανα σχέση. Κάναμε παρέα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ σε σχέση μαζί του». Στο μεταξύ η τηλεοπτική κουτσομπόλα του Open Κατερίνα Καινούργιου έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα των ερωτικών του Γιώργου Μπόγρη μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας ότι, σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, ο καλαθοσφαιριστής έχει δεσμό με μια άλλη κυρία από τον χώρο της showbiz, την οποία προστατεύει πάρα πολύ από τα φώτα της δημοσιότητας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου