Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τα έσπασαν (έτσι ξαφνικά) Ντάνος και Τανιμανίδης

❱❱ Η ξαφνική κίνηση του Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου προς τον Σάκη Τανιμανίδη

Κι από δω και πέρα ούτε follow στο Instagram από τον Ντάνο στον Σάκη Τανιμανίδη. Τέλος οι διαδικτυακές σχέσεις ανάμεσα στον νικητή του πρώτου «Survivor» και τον οικοδεσπότη του reality του Σκάι και το «γιατί» είναι αυτό που ταλανίζει ολόκληρη την εγχώρια showbiz, από τη στιγμή που έγινε γνωστό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, έκανε unfollow τον παρουσιαστή στο Instagram, αλλά ο τελευταίος συνεχίζει να τον ακολουθεί.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και άφησε έκπληκτη ακόμα και τη Ναταλία Γερμανού. «Αυτό δεν το ήξερα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Νόμιζα πως είναι φίλοι και διαδικτυακοί και κανονικοί» σχολίασε η παρουσιάστρια, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που όσο να ’ναι είναι λίγο πιο κοντά και στους δύο, λόγω της συμμετοχής της στο «Survivor», έσπευσε να συμπληρώσει: «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

Στο «Happy Day»

Την πληροφορία αυτή σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να αιτιολογήσει το γεγονός λέγοντας ότι ο Ντάνος «είναι ο άντρας που δεν δέχεται πολλά πολλά. Εγώ τον θυμάμαι και τότε που τον σχολιάζαμε με διάθεση χιούμορ και χωρίς κακή πρόθεση… Είναι άνθρωπος που μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν ξέρω μήπως έγινε κάποιο συμβάν ανάμεσά τους». Οπως ειπώθηκε βέβαια στη συνέχεια, ο πρώην survivor ακολουθεί μία fan page του ζευγαριού Τανιμανίδη – Μπόμπα, η οποία είναι κοινή και έχει δημιουργηθεί από θαυμαστές τους. Οπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει τι συνέβη, εκτός κι αν κάποιος από τους πρωταγωνιστές προλάβει και δώσει απάντηση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα