Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Η Ελευθερίου έπαθε iLLEOo!

❱❱ Tι έχει αλλάξει στη ζωή της τραγουδίστριας;«Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα» λέει μια παροιμία, και κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση της Ελευθερίας Ελευθερίου και την προσωπική της ζωή.

Ποιος Μπόγρης, λοιπόν; Η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον τραγουδιστή iLLEOo, έναν από τους τέσσερις ράπερ που τραγουδούν το «Mama», το οποίο αν και είναι η επιτομή του trash μετράει στο YouTube πάνω από 19.000.000 προβολές. Ο ραπ μουσικός και η ποπ ερμηνεύτρια είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, αλλά κινούνται όσο πιο διακριτικά μπορούν για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ούτως ή άλλως, η Κύπρια αοιδός δεν ήθελε ποτέ να απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή. Οταν πρόσφατα φημολογείτο πως διατηρούσε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, βγήκε και το διέψευσε κατηγορηματικά. Ισως, όμως, να το έκανε γιατί ήταν ήδη με τον iLLEOo και δεν ήθελε να υπάρχουν σκιές ανάμεσά τους.

Η πρώτη τους γνωριμία, σύμφωνα με το «Hello!», έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music, στην οποία ανήκουν και οι δύο. Οταν όμως χρειάστηκε να συνεργαστούν στο νέο τραγούδι της Ελευθερίας, με τον τίτλο «Bonita», στο οποίο εκείνος ανέλαβε την παραγωγή, κάτι «φούντωσε» μέσα τους και ο θεός Ερωτας δεν άργησε να τους σημαδέψει με τα βέλη του. Ο iLLEOo είναι παραγωγός και ράπερ, και μάλιστα πολύ αγαπητός στο κοινό αυτού του είδους της μουσικής, που είναι γνωστή ως trap. Λίγες ημέρες πριν, κυκλοφόρησε και το νέο του βιντεοκλίπ, με τίτλο «Contra/Loumidis», που πηγαίνει πολύ καλά.

f2 5
Ο ράπερ iLLEOo

Ο iLLEOo (δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα) είναι 26 χρόνων, μεγάλωσε στον Περισσό μέχρι τα 19 του και τώρα μένει στο Μαρούσι, όπου έχει και το στούντιό του. Ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός, καθώς μεγάλωσε «μέσα στα ωδεία», όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του. Ξέρει να παίζει τέσσερα μουσικά όργανα και ηχογράφησε το πρώτο του κομμάτι σε ηλικία μόλις 13 ετών. Του αρέσουν η ταχύτητα σε αυτοκίνητα και μηχανές, και η μαγειρική. Αρα, αν δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου με λίγα κιλάκια παραπάνω, θα ξέρουμε ποιος θα φταίει…

f1 0
Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου

offer

«Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα» λέει μια παροιμία, και κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση της Ελευθερίας Ελευθερίου και την προσωπική της ζωή. Ποιος Μπόγρης, λοιπόν; Η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον τραγουδιστή iLLEOo, έναν από τους τέσσερις ράπερ που τραγουδούν το «Mama», το οποίο αν και είναι η επιτομή του trash μετράει στο YouTube πάνω από 19.000.000 προβολές. Ο ραπ μουσικός και η ποπ ερμηνεύτρια είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, αλλά κινούνται όσο πιο διακριτικά μπορούν για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ούτως ή άλλως, η Κύπρια αοιδός δεν ήθελε ποτέ να απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή. Οταν πρόσφατα φημολογείτο πως διατηρούσε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, βγήκε και το διέψευσε κατηγορηματικά. Ισως, όμως, να το έκανε γιατί ήταν ήδη με τον iLLEOo και δεν ήθελε να υπάρχουν σκιές ανάμεσά τους. Η πρώτη τους γνωριμία, σύμφωνα με το «Hello!», έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music, στην οποία ανήκουν και οι δύο. Οταν όμως χρειάστηκε να συνεργαστούν στο νέο τραγούδι της Ελευθερίας, με τον τίτλο «Bonita», στο οποίο εκείνος ανέλαβε την παραγωγή, κάτι «φούντωσε» μέσα τους και ο θεός Ερωτας δεν άργησε να τους σημαδέψει με τα βέλη του. Ο iLLEOo είναι παραγωγός και ράπερ, και μάλιστα πολύ αγαπητός στο κοινό αυτού του είδους της μουσικής, που είναι γνωστή ως trap. Λίγες ημέρες πριν, κυκλοφόρησε και το νέο του βιντεοκλίπ, με τίτλο «Contra/Loumidis», που πηγαίνει πολύ καλά. Ο iLLEOo (δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα) είναι 26 χρόνων, μεγάλωσε στον Περισσό μέχρι τα 19 του και τώρα μένει στο Μαρούσι, όπου έχει και το στούντιό του. Ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός, καθώς μεγάλωσε «μέσα στα ωδεία», όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του. Ξέρει να παίζει τέσσερα μουσικά όργανα και ηχογράφησε το πρώτο του κομμάτι σε ηλικία μόλις 13 ετών. Του αρέσουν η ταχύτητα σε αυτοκίνητα και μηχανές, και η μαγειρική. Αρα, αν δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου με λίγα κιλάκια παραπάνω, θα ξέρουμε ποιος θα φταίει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...