Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Πήδ@ξα τη σκύλα μέχρι που την έσπασα»

❱❱ Το «ατύχημα» με πρωταγωνιστή τον… προικισμένο Ο Τζέι Σίμπσον, ο οποίος έστειλε στο νοσοκομείο την Κρις Τζένερ, μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν «Την πήδ@ξα μέχρι που την έσπασα» κοκορεύτηκε ο Ο Τζέι Σίμπσον, υποστηρίζοντας ότι έκανε «απαγορευμένο» σεξ στο τζακούζι με την Κρις Τζένερ στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο πρώην μάνατζέρ του, προσθέτοντας ότι ο άλλοτε σταρ του αμερικανικού φούτμπολ απέδωσε την ευθύνη για το «ατύχημα» που έστειλε στο νοσοκομείο τη μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν και Τζένερ στο μεγάλο μέγεθος του πέους του.

Ο Νόρμαν Πάρντο, μάνατζερ του Σίμπσον από το 1999 έως το 2012, σύμφωνα με τη «New York Post», ισχυρίστηκε ότι ο Σίμπσον τού είπε πως χαλάρωνε στο τζακούζι μαζί με την τότε σύζυγό του Νικόλ Μπράουν και την καλύτερη φίλη της Κρις Τζένερ, η οποία συνοδευόταν από τον πρώτο σύζυγό της Ρόμπερτ Καρντάσιαν, πατέρα της Κιμ, της Κλόε, της Κόρτνεϊ και του Ρομπ Καρντάσιαν. Κάποια στιγμή ο Ρόμπερτ και η Νικόλ πήγαν για ύπνο, αφήνοντας τον Σίμπσον και την Κρις μόνους.

«Τα μάτια της πετάχτηκαν έξω»

«Ο Ο Τζέι είπε ότι σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το σορτς του, και θα σας το πω ακριβώς όπως το είπε: “Τα μάτια της πετάχτηκαν έξω και πήδ@ξα αυτή τη σκύλα μέχρι που την έσπασα”» περιέγραψε ο Νόρμαν Πάρντο, προσθέτοντας ότι ο πρώην αθλητής ισχυρίστηκε πως «έπρεπε να την πάνε στο νοσοκομείο στις δυο ή τρεις τα ξημερώματα».

se kyklo

Μάλιστα, η Κρις -που αργότερα απέκτησε την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ με τον δεύτερο σύζυγό της Μπρους (μετέπειτα Κέιτλιν) Τζένερ- φέρεται ότι μπήκε κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του Σίμπσον ζητώντας να την πάει στο νοσοκομείο. «Οχι, να το κάνει ο Ρομπ» της απάντησε εκείνος. Η Κρις Τζένερ, παρόλο που έχει παραδεχτεί δημόσια ότι απάτησε τον Ρομπ Καρντάσιαν με παίκτη του αμερικανικού φούτμπολ, έχει υποστηρίξει ότι ο εραστής της δεν ήταν ο Σίμπσον.

Ο Πάρντο διατυπώνει τους ισχυρισμούς του στην κάμερα του νέου ντοκιμαντέρ «Who killed Nicole?», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την άγρια δολοφονία της Νικόλ Μπράουν και του συντρόφου της Ρον Γκόλντμαν. Για τους φόνους κατηγορήθηκε ο Σίμπσον, ωστόσο το δικαστήριο τον αθώωσε. Ο πρώην σταρ του αμερικανικού φούτμπολ κατέληξε στη φυλακή το 2008, καθώς καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία, και αποφυλακίστηκε υπό όρους το 2017.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...