Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Συνήγορος» της κόρης του ο Λυκουρέζος

❱❱ Πήρε θέση στον «πόλεμο» της Μαρίας Ελένης με την αδελφή της για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο ΡάφτηΟ Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σύμμαχος της κόρης του Μαρίας Ελένης στον «πόλεμο» εξωδίκων με τη Μάρθα Κουτουμάνου. Για ρούχα, αντικείμενα, ακόμα και… κεράκια της Ζωής Λάσκαρη, που μοιράστηκαν δίκαια μεταξύ των δύο ετεροθαλών αδελφών, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος σε τηλεοπτική παρέμβαση χθες στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τις μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τις αγαπούσα και τις αγαπώ. Η Μάρθα μεγάλωσε στο Πόρτο Ράφτη, εκεί τη φιλοξενούσαμε, εκεί κοιμόταν και δεν προσέφερε τίποτα οικονομικά, γιατί δεν εργαζόταν, ενώ η Μαρία Ελένη έμενε σε σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς» ανέφερε ο δικηγόρος, αποκαλύπτοντας: «Ηρεμότατα και ωραιότατα έγινε η διανομή όλων των πραγμάτων (σ.σ.: της Ζωής Λάσκαρη) μεταξύ της Μάρθας και της Μαρίας Ελένης, με τη δική μου παρουσία, αλλά και του κοινού τους φίλου Μάκη Σούλη. Καθεμιά επέλεγε με απόλυτη συμφωνία τα πράγματα και τα ρούχα που ήθελε να πάρει. Ακόμα, μικροαντικείμενα και κεράκια».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η αρχική συμφωνία των κοριτσιών για το εξοχικό ήταν να πωληθεί ή να μισθωθεί. Η Μάρθα ξαφνικά αποφάσισε να μείνει σε αυτό και επί δύο χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στη συνιδιοκτήτρια, που είναι η Μαρία Ελένη, γι’ αυτό η δεύτερη κατέφυγε στο δικαστήριο για να μην προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας η ίδια εκεί, παρότι είχε κάθε δικαίωμα».

qrg
Η πισίνα της βίλας στο Πόρτο Ράφτη. Ένθετη: Η Ζωή Λάσκαρη

Αποκάλυψε επίσης πως η κόρη του χάρισε κάποιους πίνακες στη Μάρθα, πως εκείνη δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, σε αντίθεση με τη Μαρία Ελένη, που ασχολείται με την υποκριτική, και πως στο μικρό διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου, που ανήκει και στις δύο, η Μαρία Ελένη πρότεινε να εγκατασταθεί η Ζένια για να είναι στο κέντρο της πόλης.

Ο ποινικολόγος σχολίασε και τις δηλώσεις συγγενικού προσώπου μία ημέρα πριν, στην ίδια εκπομπή: «Η κυρία είναι όντως συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ουσιαστική ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα. Προκαλεί οργή όσα ελέχθησαν ακόμα και για χρυσές λίρες που κλάπηκαν».

Η ξαδέλφη των κοριτσιών, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, υπερασπίστηκε τη Μάρθα Κουτουμάνου, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πάρει τίποτα από τα προσωπικά πράγματα της Ζωής Λάσκαρη, ούτε καν φωτογραφίες της μαμάς της, ρίχνοντας το φταίξιμο για πολλά θέματα στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κέρδισε πρόσφατα την πρώτη μάχη, αφού το δικαστήριο τη διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια, και η Μάρθα Κουτουμάνου υποχρεούται, σήμερα Πέμπτη, να παραδώσει τα κλειδιά. Στόχος είναι να μπορεί να το επισκέπτεται μεσίτης, ώστε να προωθηθεί η πώλησή του και να εξυπηρετηθούν και οι δύο οικονομικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...