Μητέρα Πάνου Ζάρλα: Αγκαλιάστε τα παιδιά σας!

❱❱ Το μήνυμα της μητέρας του Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε στη λεωφόρο  Συγγρού«Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας» ήταν η συγκινητική προτροπή της χαροκαμένης μητέρας του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου, ύστερα από ένα τραγικό δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η Στέλλα Νικολάου, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης είπε το ύστατο «αντίο» στον πολυαγαπημένο της γιο, άνοιξε με πόνο ψυχής την καρδιά της και μίλησε για τον αδικοχαμένο 28χρονο, ενώ απευθύνθηκε προς όλες τις μητέρες και τις συμβούλεψε να δείχνουν στα παιδιά τους την αγάπη τους.

«Να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, ποτέ δεν ξέρουν πότε θα είναι η τελευταία αγκαλιά» είπε με σπασμένη φωνή η τραγική μητέρα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» αναφέρθηκε στη μοιραία βόλτα με τη μηχανή που της στέρησε για πάντα τον γιο της.

Ηταν πολύ χαρούμενος

«Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα, που είχαμε κανονίσει να του κάνουμε έκπληξη. Ηρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε για να πάει να βρει τους φίλους του που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 02.30΄ που έγινε το συμβάν» είπε και εξήγησε πως, εκτός από τη μοιραία βραδιά, ο Πάνος φορούσε πάντα το κράνος του. Ωστόσο, πρόσθεσε πως «η ταχύτητα που είχε και η σύγκρουση ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με κράνος»!

Οπως ανέφερε η Στέλλα Νικολάου, ο 28χρονος Πάνος είχε πολλά σχέδια για το μέλλον, ενώ εξήγησε πως ο λόγος για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι «Power of love», στο οποίο αναδείχθηκε νικητής, «ήταν απλά για να έχει μια καλύτερη δουλειά και καλύτερες απολαβές».

«Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που έδειξε στις κάμερες όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι, δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» πρόσθεσε η μητέρα και ευχαρίστησε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά της ώστε να μαζευτούν χρήματα για τη θεραπεία του κοριτσιού από τη Σκόπελο της Λέσβου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...